Gidsweekend mtb en race
12 t/m 14 mei 2023
18 t/m 20 augustus 2023

Fantastisch fietsen met onze lokale gidsen. In het weekend van 12 t/m 14 mei en 18 t/m 20 augustus gaan de remmen los en beleef je een geweldig leuk en sportief weekend. Ons Ladies Only weekend is uitsluitend bedoeld voor vrouwelijke deelnemers. Geen haantjesgedrag en rijden op je eigen niveau. Indien er niveauverschil is, splitsen we de groepen op, zodat het voor iedereen leuk blijft. We maken op zaterdag èn zondag een schitterende dagtocht. We rijden ongeveer 2 uur, dan is er stop om te lunchen en vervolgens rijden we wederom uur. Onze gidsen kennen het gebied als hun broekzak en kunnen naar behoefte de route makkelijke aanpassen.

Op zaterdag avond is een gezellig gezamenlijk diner inbegrepen!
Het wordt helemaal fantastisch!

Trailer

Fantastisch biken met onze top gidsen.

Ladies only programma

ladies mtb only weekend Trans-Limburg
Drie dagen

Ladies only MTB weekend met gids

Dit weekend Mountainbike je uitsluitend met andere dames. Twee overnachtingen in een Valkenburgs hotel en diner op zaterdag avond zijn inbegrepen. Evenals twee schitterende dagtochten. Alles wordt top voor je geregeld. Onze gidsen kennen alle paadjes en zorgen voor een zorgeloos weekend.
per persoon
ladies only fietsweekend limburg
Drie dagen

Ladies only RACE weekend met gids

Dit weekend fiets je uitsluitend met andere dames. Twee overnachtingen in een gezellig hotel zijn inbegrepen. Evenals twee schitterende dagtochten. Alles wordt top voor je geregeld. Onze Trans-Limburg gidsen zorgen voor een zorgeloos weekend.
per persoon