Nieuw: In het weekend van 16 t/m 18 augustus bieden we een Gids weekend aan.

Heerlijk en zorgeloos fietsen met een lokale gids van Trans-Limburg. We bieden een gidsweekend aan voor racefietsers met deelname voor dames en heren en speciaal voor de dames een Ladies Only arrangement voor zowel MTB als RACE. Twee dagen super genieten van geweldige dagtochten.

Gemengd RACE weekend met gids

Twee dagen op pad met de gidsen van Trans-Limburg. Twee overnachtingen in het Black Label hotel zijn inbegrepen. Evenals twee schitterende dagtochten. Alles wordt top voor je geregeld. Laat je verrassen door onze gidsen.

Ladies only MTB weekend met gids

Dit weekend Mountainbike je uitsluitend met andere dames. Twee overnachtingen in het Black Label hotel zijn inbegrepen. Evenals twee schitterende dagtochten. Alles wordt top voor je geregeld. Onze gidsen kennen alle paadjes en zorgen voor een zorgeloos weekend.

Ladies only RACE weekend met gids

Dit weekend fiets je uitsluitend met andere dames. Twee overnachtingen in het Black Label hotel zijn inbegrepen. Evenals twee schitterende dagtochten. Alles wordt top voor je geregeld. Onze Trans-Limburg gidsen zorgen voor een zorgeloos weekend.