Trans-Limburg racefiets weekend| routes

De mooiste wegen door een geweldig landschap met veel hoogtemeters en weinig verkeer. Dat waren de uitgangspunten voor dit weekend. Een mix van highlights uit bijvoorbeeld de Amstel Goldrace en het WK wielrennen. We hebben de leukste en interessantste stukken aan elkaar gelust tot een heerlijke route. Verkeersluwe wegen, mooie vergezichten en lekker wat hoogtemeters.

1

Dag 1 The beauty


Na het inladen van je bagage start deze schitterende drie-daagse fietsen in Limburg. Via de geleidelijke beklimming van de Goudsberg (met venijnige laatste meters), verlaat je Valkenburg richting Colmont. Hier rijd je een aantal schitterende verkeersluwe wegen met adembenemende vergezichten; dit is gelijk genieten! Je maakt al snel de nodige hoogtemeters voordat je koers zet richting België. Via een droomroute ga je van Sippenaken, via Remmersdael, richting Val Dieu. Via dorpjes met klinkende namen als St. André, Mortroux en Warsage gaat het weer naar nederland.
Een super dagje wielrennen.
2

Dag 2 The legend


Na het ontbijt ga je van start voor de finale van dit racefietsweekend over de mooiste fietsroutes van Limburg.  De kronkelwegen en de talloze beklimmingen uit de Amstel Goldrace vormen de inspiratie voor deze dag. We hebben een selectie van de highlights gemaakt en deze vorm gegeven in deze prachtige route.  Je beleeft de legende van de Amstel Goldrace! Een verrassend mooie dag fietsen in Limburg. Moe, maar voldaan finish je vandaag in de AGRXP.

 

Je kunt dagelijks bij de start kiezen of je de normale of light versie pakt op die dag.