Bar ends MTB

Bar ends kunnen je meer grip en controle geven over je fiets. Vooral bergop (ook staand) is het prettig om de bar ends te gebruiken.
Persoonlijk vind ik vooral de variatiemogelijkheden prettig. Zeker met lange ritten. Let wel o: Bar ends monteer je parallel aan de grond en niet half rechtop.
Het voegt wat gewicht toe aan je fiets, maar dat is minimaal. Mijn suggestie: lange afstanden, met klimwerk, monteer dan bar ends!

Zelf rijd ik het liefst met de ergonomisch gevormde bar ends. De muis van je hand rust op een afgevlakte wang van het handvat. Dit biedt ongelooflijk veel meer comfort bij onregelmatige ondergronden. Zeker tijdens het rijden van
de Trans-Limburg zal dit je veel comfort opleveren.
Ook bij lange stukken op het “vlakke” levert dit aanzienlijk meer comfort. De bar end zelf wordt gevormd door slechts een klein uitstulpinkje. Dit geeft echter ruim voldoende grip om goed gevarieerd te kunnen rijden.
Ik heb er geen aandelen in ­čÖé maar die van Ergon zijn ├Ęcht een aanrader.

Wist je nog niet wat de Trans-Limburg is? Dit is h├Ęt driedaagse MTB evenement van Nederland. Bekijk hier maar eens onze Trans-Limburg Mountainbike programma’s

Trans-Limburg bar ends

 

Zoek je nog iets, bekijk dan hier alle items

Bekijk ons reisaanbod

fietsen met gids
Twee dagen

Limburg loves you gids weekenden

Een geweldig mtb of racefiets weekend in Zuid-Limburg. Je verblijft exclusief op een unieke locatie. Wij regelen top gidsen met super routes, de overnachtingen, back-up, eten en drinken, .... alles. Dit is een droom weekend waarin alles van A tot Z klopt. Een schitterend weekend wacht op je.  
ladies mtb only weekend Trans-Limburg
Drie dagen

Ladies only MTB weekend met gids

Dit weekend Mountainbike je uitsluitend met andere dames. Twee overnachtingen in een Valkenburgs hotel en diner op zaterdag avond zijn inbegrepen. Evenals twee schitterende dagtochten. Alles wordt top voor je geregeld. Onze gidsen kennen alle paadjes en zorgen voor een zorgeloos weekend.
ladies only fietsweekend limburg
Drie dagen

Ladies only RACE weekend met gids

Dit weekend fiets je uitsluitend met andere dames. Twee overnachtingen in een gezellig hotel zijn inbegrepen. Evenals twee schitterende dagtochten. Alles wordt top voor je geregeld. Onze Trans-Limburg gidsen zorgen voor een zorgeloos weekend.
mountainbiken luxemburg
Drie dagen

Mountainbike weekend in Luxemburg

Drie dagen door biken door canyons, bossen en velden. Mountainbiken pur sang. Dit is voor de ├Ęchte liefhebber. Een bijzondere ervaring. Drie overnachtingen met twee diners in super hotel met wellness. Drie tochten op GPS. Ik denk dat dit ons mooiste MTB programma is. Hier zit alles in!

Trans-Limburg Racefiets comfort

Drie waanzinnig fantastische racefiets routes over verkeersluwe wegen. Je overnacht twee maal in hetzelfde hotel onderweg. Lekker comfortabel dus. Start op vrijdag, finish op zondag.

Trans-Limburg Mountainbike comfort

Drie waanzinnig mooie routes. Je overnacht twee maal in hetzelfde hotel onderweg. Lekker comfortabel dus. De MTB routes zijn werkelijk schitterend en uitdagend. Start op vrijdag, finish op zondag.

Trans-Limburg Racefiets klassieker

Voor de ├Ęchte racefietser is dit een fantastisch programma. Drie dagen super rijden, tot zelfs ver in Belgi├ź. Twee overnachtingen onderweg zijn inbegrepen.┬á Genieten en afzien gaan hier hand in hand. Start op vrijdag, finish op zondag.

Trans-Limburg Mountainbike klassieker

Verbaas jezelf over de MTB routes die wij hebben samengesteld. Schitterende omgeving, mooie vergezichten. Het beste dat Limburg te bieden heeft, zit in deze routes! Start op vrijdag, finish op zondag. Twee overnachtingen onderweg zijn inbegrepen.

Commentaar

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.