Fietsen in Valkenburg

Trans Limburg, fietsen limburg, wielrennen routes limburg valkengburg

 

Fietsen in Valkenburg, maar dan anders…. ­čÖé

Gek op fietsen? Dan vind je ons Trans-Limburg programma helemaal te gek

Fietsen in Valkenburg en verre omstreken. Dat is wat Trans-Limburg je biedt middels een twee- of driedaags fietsevenement. Geweldige route over bekende en onbekende kuitenbijters. Schitterende vergezichten en veel kilometers en hoogtemeters. Jij kunt genieten van de Limburgs Heuvels en Trans-Limburg regelt alles voor je. Hotels, GPS apparatuur, routes, ontvangst, hotels en bagagetransport. Jij hoeft alleen maar te genieten (en te trappen).

Hier onder zie je ons aanbod.

Ga naar het reisoverzicht

Zoek je nog iets, bekijk dan hier alle items

Bekijk ons reisaanbod

ladies mtb only weekend Trans-Limburg
Drie dagen

Ladies only MTB weekend met gids

Dit weekend Mountainbike je uitsluitend met andere dames. Twee overnachtingen in een Valkenburgs hotel en diner op zaterdag avond zijn inbegrepen. Evenals twee schitterende dagtochten. Alles wordt top voor je geregeld. Onze gidsen kennen alle paadjes en zorgen voor een zorgeloos weekend.
ladies only fietsweekend limburg
Drie dagen

Ladies only RACE weekend met gids

Dit weekend fiets je uitsluitend met andere dames. Twee overnachtingen in een gezellig hotel zijn inbegrepen. Evenals twee schitterende dagtochten. Alles wordt top voor je geregeld. Onze Trans-Limburg gidsen zorgen voor een zorgeloos weekend.

Mountainbike weekend in Luxemburg

Drie dagen door biken door canyons, bossen en velden. Mountainbiken pur sang. Dit is voor de ├Ęchte liefhebber. Een bijzondere ervaring. Drie overnachtingen met twee diners in super hotel met wellness. Drie tochten op GPS. Ik denk dat dit ons mooiste MTB programma is. Hier zit alles in!

Trans-Limburg Racefiets klassieker

Voor de ├Ęchte racefietser is dit een fantastisch programma. Drie dagen super rijden, tot zelfs ver in Belgi├ź. Twee overnachtingen onderweg zijn inbegrepen.┬á Genieten en afzien gaan hier hand in hand. Start op vrijdag, finish op zondag.

Trans-Limburg Mountainbike klassieker

Verbaas jezelf over de MTB routes die wij hebben samengesteld. Schitterende omgeving, mooie vergezichten. Het beste dat Limburg te bieden heeft, zit in deze routes! Start op vrijdag, finish op zondag. Twee overnachtingen onderweg zijn inbegrepen.

Commentaar

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.