Mountainbike reizen Trans-Limburg
mtb-trans-limburg-oostenrijk

Mountainbike reizen

Trans-Limburg regelt alles voor je.Of je nu komt mountainbiken in Limburg, of dat je deelneemt aan een van onze mountainbike reizen in Oostenrijk.
Wij zorgen voor een geweldige belevenis. We nemen je alle gedoe uit handen. Jij hoeft alleen maar te genieten.

Mountainbiken in Limburg

In Limburg mountainbike je zelfstandig op GPS van hotel naar hotel. Inclusief twee overnachtingen onderweg, GPS apparatuur en bagagetransport. Een geweldige belevenis!
Inmiddels een klassieker!

Mountainbiken in Oostenrijk

Het gebied op de grens Duitsland – Oostenrijk, met plaatsen als Biberwier, Garmisch Partenkirchen, Ehrwald en Mittenwald, vormt het decor van onze Oostenrijk reis.
Onder begeleiding van gidsen van Trans-Limburg, maak je fantastische tochten. Er is tijd voor veel gezelligheid, foto’s, lunchen etc., maar vooral natuurlijk om te biken. Fantastische tochten voor de wat fanatiekere mountainbiker. Het is niet bijzonder technisch, maar je zult een goede conditie moeten hebben om bijvoorbeeld een uur lang in een gematigd tempo bergop te kunnen rijden.

Ga naar het reisoverzicht

Zoek je nog iets, bekijk dan hier alle items

Bekijk ons reisaanbod

Wandelprogramma voor partners

Je partner is onderweg op de fiets en jij kunt al wandelend genieten van de heerlijke natuur. 's avonds zijn jullie in hetzelfde hotel. Uitsluitend in combinatie met de Klassieker programma's (RACE en MTB)

Wandel weekend Zuid-Limburg

Twee dagen fantastisch wandelen met één overnachting onderweg. Heerlijk genieten van de Limburgse heuvels. Schitterende vergezichten, leuke dorpjes en natuurlijk een goed hotel. Het diner is inbegrepen.

Trans-Limburg de wandel klassieker

Dit is puur genieten. Drie schitterende! wandelingen door Zuid-Limburg en een stukje Voerstreek (B). Twee overnachtingen in een uitstekend hotel incl. diner zijn inbegrepen. Prachtige natuur, en schitterende vergezichten. Een aanrader!
Trans_limburg_wielrennen
Twee dagen

Gemengd RACE weekend met gids

Twee dagen op pad met de gidsen van Trans-Limburg. Twee overnachtingen in het Black Label hotel zijn inbegrepen. Evenals twee schitterende dagtochten. Alles wordt top voor je geregeld. Laat je verrassen door onze gidsen.
ladies mtb only weekend Trans-Limburg
Twee dagen

Ladies only MTB weekend met gids

Dit weekend Mountainbike je uitsluitend met andere dames. Twee overnachtingen in het Black Label hotel zijn inbegrepen. Evenals twee schitterende dagtochten. Alles wordt top voor je geregeld. Onze gidsen kennen alle paadjes en zorgen voor een zorgeloos weekend.
racefiets weekend ladies only Trans Limburg
Twee dagen

Ladies only RACE weekend met gids

Dit weekend fiets je uitsluitend met andere dames. Twee overnachtingen in het Black Label hotel zijn inbegrepen. Evenals twee schitterende dagtochten. Alles wordt top voor je geregeld. Onze Trans-Limburg gidsen zorgen voor een zorgeloos weekend.
Luxemburg mtb
Drie dagen

Mountainbike weekend in Luxemburg

Drie dagen door biken door canyons, bossen en velden. Mountainbiken pur sang. Dit is voor de èchte liefhebber. Een bijzondere ervaring. Drie overnachtingen met twee diners in super hotel met wellness. Drie tochten op GPS

Racefiets weekend Zuid-Limburg

Heb je wat minder tijd, maar wil je wel optimaal genieten? Dan is dit een heerlijk racefiets weekend voor je. Één overnachting onderweg en twee geweldige routes. Start op zaterdag, finish op zondag. Optimaal genieten!

Mountainbike weekend Zuid-Limburg

Heb je wat minder tijd, maar wil je wel optimaal genieten? Dan is dit een heerlijk MTB weekend voor je. Één overnachting onderweg en twee geweldige routes. Start op zaterdag, finish op zondag. Optimaal genieten!

Trans-Limburg Racefiets comfort

Drie waanzinnig fantastische racefiets routes over verkeersluwe wegen. Je overnacht twee maal in hetzelfde hotel onderweg. Lekker comfortabel dus. Start op vrijdag, finish op zondag.

Trans-Limburg Mountainbike comfort

Drie waanzinnig mooie routes. Je overnacht twee maal in hetzelfde hotel onderweg. Lekker comfortabel dus. De MTB routes zijn werkelijk schitterend en uitdagend. Start op vrijdag, finish op zondag.

Trans-Limburg Racefiets klassieker

Voor de èchte racefietser is dit een fantastisch programma. Drie dagen super rijden, tot zelfs ver in België. Twee overnachtingen onderweg zijn inbegrepen.  Genieten en afzien gaan hier hand in hand. Start op vrijdag, finish op zondag.

Trans-Limburg Mountainbike klassieker

Verbaas jezelf over de MTB routes die wij hebben samengesteld. Schitterende omgeving, mooie vergezichten. Het beste dat Limburg te bieden heeft, zit in deze routes! Start op vrijdag, finish op zondag. Twee overnachtingen onderweg zijn inbegrepen.

Over de auteur

client-photo-1
Patrick Dieteren

Commentaar

Dierinck Anthony
2 juni 2019
Nu het melkzuur uit mijn benen is weggeëbd en ik weer normaal kan gaan zitten, wil ik graag de organisatie, en in het bijzonder Patrick, bedanken voor de onvergetelijke MTB - ervaring. Mooie en uitdagende parcours, gastvrije hotels, maar bovenal een gepassioneerd reisleider die geen enkel obstakel uit de weg ging en nooit zijn 'cool' verloor. Bij een volgende gelegenheid zullen we de instructies niet alleen lezen, maar ook opvolgen, beloofd! ;-) Nog eens merci vanwege de domste der aanwezige Belgen. Anthony, the A - Team.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.