Mountainbike reizen

Trans-Limburg regelt alles voor je.Of je nu komt mountainbiken in Limburg, of dat je deelneemt aan een van onze mountainbike reizen in Oostenrijk.
Wij zorgen voor een geweldige belevenis. We nemen je alle gedoe uit handen. Jij hoeft alleen maar te genieten.

Mountainbiken in Limburg

In Limburg mountainbike je zelfstandig op GPS van hotel naar hotel. Inclusief twee overnachtingen onderweg, GPS apparatuur en bagagetransport. Een geweldige belevenis!
Inmiddels een klassieker!

Mountainbiken in Oostenrijk

Het gebied op de grens Duitsland – Oostenrijk, met plaatsen als Biberwier, Garmisch Partenkirchen, Ehrwald en Mittenwald, vormt het decor van onze Oostenrijk reis.
Onder begeleiding van gidsen van Trans-Limburg, maak je fantastische tochten. Er is tijd voor veel gezelligheid, foto’s, lunchen etc., maar vooral natuurlijk om te biken. Fantastische tochten voor de wat fanatiekere mountainbiker. Het is niet bijzonder technisch, maar je zult een goede conditie moeten hebben om bijvoorbeeld een uur lang in een gematigd tempo bergop te kunnen rijden.

Ga naar het reisoverzicht

Zoek je nog iets, bekijk dan hier alle items

Bekijk ons reisaanbod

ladies mtb only weekend Trans-Limburg
Drie dagen

Ladies only MTB weekend met gids

Dit weekend Mountainbike je uitsluitend met andere dames. Twee overnachtingen in een Valkenburgs hotel en diner op zaterdag avond zijn inbegrepen. Evenals twee schitterende dagtochten. Alles wordt top voor je geregeld. Onze gidsen kennen alle paadjes en zorgen voor een zorgeloos weekend.
ladies only fietsweekend limburg
Drie dagen

Ladies only RACE weekend met gids

Dit weekend fiets je uitsluitend met andere dames. Twee overnachtingen in een gezellig hotel zijn inbegrepen. Evenals twee schitterende dagtochten. Alles wordt top voor je geregeld. Onze Trans-Limburg gidsen zorgen voor een zorgeloos weekend.

Mountainbike weekend in Luxemburg

Drie dagen door biken door canyons, bossen en velden. Mountainbiken pur sang. Dit is voor de èchte liefhebber. Een bijzondere ervaring. Drie overnachtingen met twee diners in super hotel met wellness. Drie tochten op GPS. Ik denk dat dit ons mooiste MTB programma is. Hier zit alles in!

Trans-Limburg Racefiets klassieker

Voor de èchte racefietser is dit een fantastisch programma. Drie dagen super rijden, tot zelfs ver in België. Twee overnachtingen onderweg zijn inbegrepen.  Genieten en afzien gaan hier hand in hand. Start op vrijdag, finish op zondag.

Trans-Limburg Mountainbike klassieker

Verbaas jezelf over de MTB routes die wij hebben samengesteld. Schitterende omgeving, mooie vergezichten. Het beste dat Limburg te bieden heeft, zit in deze routes! Start op vrijdag, finish op zondag. Twee overnachtingen onderweg zijn inbegrepen.

Commentaar

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.