Mountainbike routes Valkenburg

Mountainbike routes Valkenburg kan veeeeeel beter.

Zin een een bijzonder avontuur? Bekijk dan ons Trans-Limburg programa

Als je zin hebt in een heerlijk weekend mountainbiken, kom je uiteraard naar Limburg. Valkenburg is vaak een hele goede uitvalsbasis. De mountainbike route Valkenburg behoort echter niet tot de mooiste routes van de omgeving. Er zijn veel mooiere routes denkbaar. Maar, die liggen niet direct voor het oprapen. Trans-Limburg maakt het echter mogelijk om twee of drie dagen te biken over de mooiste trails, veldwegen, beklimmingen en afdalingen uit de omgeving. Om dit mogelijk te maken regelt Trans-Limburg de routes, GPS apparatuur, hotelovernaching(en) onderweg en bagagetransport. Door deze unieke formule zul je het mountainbiken in Limburg ervaren, zoals de locals het doen. Het reisaanbod zie je hier onder.

Ga naar het reisoverzicht

Zoek je nog iets, bekijk dan hier alle items

Bekijk ons reisaanbod

ladies mtb only weekend Trans-Limburg
Drie dagen

Ladies only MTB weekend met gids

Dit weekend Mountainbike je uitsluitend met andere dames. Twee overnachtingen in een Valkenburgs hotel en diner op zaterdag avond zijn inbegrepen. Evenals twee schitterende dagtochten. Alles wordt top voor je geregeld. Onze gidsen kennen alle paadjes en zorgen voor een zorgeloos weekend.
ladies only fietsweekend limburg
Drie dagen

Ladies only RACE weekend met gids

Dit weekend fiets je uitsluitend met andere dames. Twee overnachtingen in een gezellig hotel zijn inbegrepen. Evenals twee schitterende dagtochten. Alles wordt top voor je geregeld. Onze Trans-Limburg gidsen zorgen voor een zorgeloos weekend.

Mountainbike weekend in Luxemburg

Drie dagen door biken door canyons, bossen en velden. Mountainbiken pur sang. Dit is voor de èchte liefhebber. Een bijzondere ervaring. Drie overnachtingen met twee diners in super hotel met wellness. Drie tochten op GPS. Ik denk dat dit ons mooiste MTB programma is. Hier zit alles in!

Trans-Limburg Racefiets klassieker

Voor de èchte racefietser is dit een fantastisch programma. Drie dagen super rijden, tot zelfs ver in België. Twee overnachtingen onderweg zijn inbegrepen.  Genieten en afzien gaan hier hand in hand. Start op vrijdag, finish op zondag.

Trans-Limburg Mountainbike klassieker

Verbaas jezelf over de MTB routes die wij hebben samengesteld. Schitterende omgeving, mooie vergezichten. Het beste dat Limburg te bieden heeft, zit in deze routes! Start op vrijdag, finish op zondag. Twee overnachtingen onderweg zijn inbegrepen.

Commentaar

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.