Wandelarrangement Limburg

Wij organiseren een aantal fantastische weekenden in Limburg. Schitterende routes, speciaal voor ons samengesteld door Jo Knubben. Jo is de schrijver van een reeks wandelgidsen in en om Limburg en weet dus als geen ander wat hier te beleven valt. De samenwerking heeft geleid tot een aantal fantastische routes. Vertrekpunt in Valkenburg en dan op naar Slenaken, vlak bij de grens met Belgie. De dag erna een weergaloze route door de Belgische Voerstreek, met aansluitend nog een overnachting in Slenaken. De laatste dag gaat het terug naar Valkenburg over weer een fantastische variant. Dit is echt drie dagen super wandelen in Limburg. Het Wandelarrangemen Limburg bieden wij aan onder Trans-Limburg. Trans-Limburg regelt alles voor dit wandelarrangement Limburg. Uiteraard een gezellige ontvangst in Valkenburg, de routes, een heerlijk hotel met regionaal vermaarde keuken. Uiteraard regelen we ook het transport van al je bagage.
Echt super leuk en uitstekend georganiseerd.
Ga naar het reisoverzicht

Zoek je nog iets, bekijk dan hier alle items

Bekijk ons reisaanbod

ladies mtb only weekend Trans-Limburg
Drie dagen

Ladies only MTB weekend met gids

Dit weekend Mountainbike je uitsluitend met andere dames. Twee overnachtingen in een Valkenburgs hotel en diner op zaterdag avond zijn inbegrepen. Evenals twee schitterende dagtochten. Alles wordt top voor je geregeld. Onze gidsen kennen alle paadjes en zorgen voor een zorgeloos weekend.
ladies only fietsweekend limburg
Drie dagen

Ladies only RACE weekend met gids

Dit weekend fiets je uitsluitend met andere dames. Twee overnachtingen in een gezellig hotel zijn inbegrepen. Evenals twee schitterende dagtochten. Alles wordt top voor je geregeld. Onze Trans-Limburg gidsen zorgen voor een zorgeloos weekend.

Mountainbike weekend in Luxemburg

Drie dagen door biken door canyons, bossen en velden. Mountainbiken pur sang. Dit is voor de èchte liefhebber. Een bijzondere ervaring. Drie overnachtingen met twee diners in super hotel met wellness. Drie tochten op GPS. Ik denk dat dit ons mooiste MTB programma is. Hier zit alles in!

Trans-Limburg Racefiets klassieker

Voor de èchte racefietser is dit een fantastisch programma. Drie dagen super rijden, tot zelfs ver in België. Twee overnachtingen onderweg zijn inbegrepen.  Genieten en afzien gaan hier hand in hand. Start op vrijdag, finish op zondag.

Trans-Limburg Mountainbike klassieker

Verbaas jezelf over de MTB routes die wij hebben samengesteld. Schitterende omgeving, mooie vergezichten. Het beste dat Limburg te bieden heeft, zit in deze routes! Start op vrijdag, finish op zondag. Twee overnachtingen onderweg zijn inbegrepen.

Commentaar

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.