Mountainbike vakantie Zuid Limburg | Trans- Limburg

 

Trans-Limburg mountainbiken routes, mtb routes limburg

Trans Limburg MTB klassieker

Drie etappes
Twee nachten in verschillende hotels onderweg
Start op vrijdag
Finish op zondag
225 km en 4500 hm
Light versie: 145 km en 2900 hm
€ 219,50
Lees meer

Trans Limburg mountainbiken weekend Limburg

Trans Limburg MTB comfort

Drie etappes
Twee nachten in hetzelfde hotel onderweg
Start op vrijdag
Finish op zondag
195 km en 4100 hm
Light versie: 140 km en 3150 hm
€ 219,50
Lees meer

trans Limburg mtb weekend

MTB weekend Limburg

Twee etappes
Één overnachting mèt diner
Start op zaterdag
Finish op zondag
153 km en 3200 hm
Light versie: 97 km en 1875 hm
€ 159,50
Lees meer

Luxemburg MTB

Drie etappes
Drie nachten, luxe hotel met wellness
Drie maal ontbijt, twee maal diner
Aankomst donderdag avond
Start op vrijdag
Finish op zondag
Ongeveer 180 km
Ongeveer 4400hm
€ 349,50
Lees meer

Alle startdata vind je hier:

Luxemburgreis
28 maart – 31 maart

Drie-daagse (vr-zo)

MTB klassieker
MTB comfort
Race klassieker
Race comfort
Wandel klassieker

Twee-daagse (za-zo)

MTB weekend
Race weekend
Wandel weekend

Vrijdag 19 april VOL
Vrijdag 26 april
Vrijdag   3 mei
Vrijdag 10 mei
Vrijdag 17 mei
Vrijdag 24 mei
Vrijdag 31 mei
Vrijdag   7 juni
Vrijdag  14 juni VOL
Vrijdag 28 juni
Vrijdag 30 augustus
Vrijdag   6 september
Vrijdag 20 september
Vrijdag 11 oktober
Vrijdag 18 oktober

Zaterdag 20 april VOL
Zaterdag 27 april
Zaterdag   4 mei
Zaterdag 11 mei
Zaterdag 18 mei
Zaterdag 25 mei
Zaterdag   1 juni
Zaterdag   8 juni
Zaterdag  15 juni VOL
Zaterdag 29 juni
Zaterdag 31 augustus
Zaterdag   7 september
Zaterdag 21 september
Zaterdag 12 oktober
Zaterdag 19 oktober

Mountainbike vakantie Zuid Limburg over de mooiste mtb routes; een heerlijke mountainbike vakantie.

Mountainbike reis over de mooiste routes, van hotel naar hotel. Als het gaat om een mooi mountainbike avontuur in Zuid Limburg, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Een mountainbike reis met Trans-Limburg garandeert je een mountainbike vakantie waarbij alles voor je geregeld wordt.

Oei, even voorstellen

Voordat ik verder ga, moet ik me natuurlijk wel even voorstellen.
Ik ben Patrick Dieteren en fanatiek mountainbiker en racefietser. Vanuit mijn passie ben ik begonnen met mijn bedrijf  Trans-Limburg. Vanuit Trans-Limburg organiseer ik o.a. Mountainbike en wielerweekenden in Zuid Limburg en ook een mtb weekend in Luxemburg.  Ik heb redelijk wat buitenlandse mtb en race cyclo sportieven zoals bijvoorbeeld de Ötztahler Radmarathon en La Marmotte en per mountainbike o.a. de Alpen Tour Trophy, Swiss bike Masters en een Trans-Alp gedaan. Grootschalige eventementen waar prestatie voorop stond. Toch genoot en geniet ik bovenal het meest van de relaxte tourtochten met mijn vrienden. Met je eigen clubje sportief bezig zijn zonder tijdsdruk en prestatiedrang.

Mountainbike en racefiets vakantie op een ontspannen manier

Dit verklaart vervolgens dan ook mijn passie voor mijn bedrijf Trans-Limburg. Kleinschalige evenementen waarbij iedereen met onze GPS apparatuur een fantastische ervaring van vrijheid in combinatie met fysieke inspanning kan beleven. Onze weekenden zijn inclusief hotels, bagagetransport, back-up, GPS leen apparatuur enz. Je wordt volledig ontzorgd. Klik op Mountainbiken in Zuid Limburg voor een uitgebreide programma beschrijving of op wielrennen in Zuid Limburg voor het racefiets programma.

Mountainbike vakantie Zuid Limburg

Onze mountainbikeroutes in Zuid Limburg zijn met veel liefde en kennis van het terrein samengesteld. Slimme verbindingswegen zorgen ervoor dat je maximaal onverhard rijdt. Alle secties die bij de locals geliefd zijn komen samen in onze mountainbike routes. Mountainbiken in Limburg was nog nooit zo gaaf. Je zult een heerlijke mountainbike vakantie beleven.

Mountainbike reis van Trans-Limburg

We hebben voor iedere ervaren mountainbiker een geschikte mountainbike reis in Zuid Limburg.  Het grote verschil tussen de Trans-Limburg Klassieker en de Comfort versie is dat je bij de klassieker twee verschillende hotels hebt onderweg. Hierdoor wat avontuurlijker, maar je zult ook een keertje extra moeten inpakken. Bij de comfortversie hoeft dit niet, want je overnacht tijdens je mountainbike avontuur twee maal in hetzelfde hotel.

Mountainbike weekend in Zuid Limburgmountainbike vakantie Zuid Limburg

Naast onze Trans-Limburg drie-daagse, bieden we ook een weekend mountainbike versie aan, met start op zaterdag en finish op zondag.Je kunt dan twee dagen super mountainbiken, zonder dat je op vrijdag een vrije dag hoeft op te nemen. Dus maximaal mountainbiken, met één overnachting onderweg. Dit weekend is ideaal voor als je wat minder tijd hebt, of nog niet klaar bent om drie dagen achter elkaar te mountainbiken.

Light versie mountainbiken?

Al onze programma’s kennen een light versie. Elke dag,  bij de start van je mountainbike avontuur door Limburg, kun je kiezen. Ben je (nog) niet super in vorm of getraind, of is het een regenachtige dag, dan kun je bijvoorbeeld die dag voor de light versie kiezen. Zo kun je altijd optimaal mountainbiken. De light routes zijn overigens net zo mooi en kennen net zo’ n zware beklimmingen en gave afdalingen als de volledige versie. Je maakt echte minder kilometers en minder hoogtemeters.

Onze mountainbike reizen en racefiets reizen in het kort.

Onze programma’s zijn met heel veel liefde en aandacht voor sport, natuur en beleving samengesteld. De mountainbike routes gaan voor meer dan 90% van de rijtijd over onverharde wegen. Heerlijke trails en veldwegen, mooie beklimmingen en snelle afdalingen horen daar natuurlijk ook bij.  De racefiets routes zijn met dezelfde liefde samengesteld en gaan hoofdzakelijk over verkeersluwe wegen en bevatten de highlights uit de directe omgeving, maar gaan ook over Duits en Belgisch grondgebied.

Tijdens de drie-daagse etappe rit overnacht je in twee hotels onderweg. Een echte (off)road trip dus.