Trans-Limburg, mountainbiken in Limburg

Trans-Limburg mountainbiken routes, mtb routes limburg

Trans Limburg MTB klassieker

Drie etappes
Twee nachten in verschillende hotels onderweg
Start op vrijdag
Finish op zondag
225 km en 4500 hm
Light versie: 145 km en 2900 hm
€ 215,-
Lees meer

Trans Limburg mountainbiken weekend Limburg

Trans Limburg MTB comfort

Drie etappes
Twee nachten in hetzelfde hotel onderweg
Start op vrijdag
Finish op zondag
195 km en 4100 hm
Light versie: 140 km en 3150 hm
€ 215,-
Lees meer

trans Limburg mtb weekend

MTB weekend Limburg

Twee etappes
Één overnachting mèt diner
Start op zaterdag
Finish op zondag
153 km en 3200 hm
Light versie: 97 km en 1875 hm
€ 149,50
Lees meer

Luxemburg MTB

Drie etappes
Drie nachten, luxe hotel met wellness
Drie maal ontbijt, twee maal diner
Aankomst donderdag avond
Start op vrijdag
Finish op zondag
Ongeveer 180 km
Ongeveer 4400hm
€ 349,50
Lees meer

Mountainbiken in Limburg over de mooiste mtb routes; een heerlijke mountainbike vakantie.

Mountainbiken over de mooiste routes. Als het gaat om een mooi mountainbike avontuur in Limburg, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Mountainbike routes in Limburg

Onze mountainbikeroutes zijn met veel liefde en kennis van het terrein samengesteld. Slimme verbindingswegen zorgen ervoor dat je maximaal onverhard rijdt. Alle secties die bij de locals geliefd zijn komen samen in onze mountainbike routes. Mountainbiken in Limburg was nog nooit zo gaaf. Je zult een heerlijke mountainbike vakantie beleven.

Mountainbike vakantie van Trans-Limburg

We hebben voor iedere ervaren mountainbiker een geschikt programma. Het grote verschil tussen de Trans-Limburg Klassieker en de Comfort versie is dat je bij de klassieker twee verschillende hotels hebt onderweg. Hierdoor wat avontuurlijker, maar je zult ook een keertje extra moeten inpakken. Bij de comfortversie hoeft dit niet, want je overnacht tijdens je mountainbike avontuur twee maal in hetzelfde hotel.

Mountainbike weekend in Limburgmountainbiken in Limburg weekendje mtb routes Limburg

Naast onze Trans-Limburg drie-daagse, bieden we ook een weekend mountainbike versie aan, met start op zaterdag en finish op zondag.Je kunt dan twee dagen super mountainbiken, zonder dat je op vrijdag een vrije dag hoeft op te nemen. Dus maximaal mountainbiken, met één overnachting onderweg. Dit weekend is ideaal voor als je wat minder tijd hebt, of nog niet klaar bent om drie dagen achter elkaar te mountainbiken.

Light versie mountainbiken?

Al onze programma’s kennen een light versie. Elke dag,  bij de start van je mountainbike avontuur door Limburg, kun je kiezen. Ben je (nog) niet super in vorm of getraind, of is het een regenachtige dag, dan kun je bijvoorbeeld die dag voor de light versie kiezen. Zo kun je altijd optimaal mountainbiken. De light routes zijn overigens net zo mooi en kennen net zo’ n zware beklimmingen en gave afdalingen als de volledige versie. Je maakt echte minder kilometers en minder hoogtemeters.

Mountainbiken van hotel naar hotel met bagagetransport

De Trans-Limburg organisatie boekt de hotels voor je en regelt uiteraard ook alle bagagetransport voor je. Het avontuur is voor jou, wij zorgen voor de rest.