Racefiets vakantie Zuid Limburg | Trans Limburg

Wat maakt Trans-Limburg zo speciaal?

Alle routes zijn samengesteld door de beste en fanatiekste lokale racefietsers
Uitdaging voor je lichaam, conditie en techniek
Hoge avontuurlijke waarde!
Geen massa deelname, maar slechts max 70 deelnemers per startdag
Afzien en genieten gaan hier hand in hand
Alle deelnemers rijden op GPS in hun eigen tempo (Gps is inbegrepen)
Hotel overnachtingen, bagagetransport en back-up zijn inbegrepen
Kleinschalig met èchte persoonlijke aandacht
Heb je een vraag, gebruik onze Chat functie!

Sinds 2003 en still going strong 🙂

Waarom zou je bij ons een programma boeken?

(Een hele goede vraag, overigens:) )

Sinds 1989 zit ik meerdere keren per week op de mountainbike, elke bocht opletten, bijsturen en gas geven. Met de racefiets en ATB vele Nederlandse en internationale klassiekers gereden, met vrienden sporten, genieten en met z’n allen een lang weekend weg, mooier kan bijna niet!
Dat kan ook in Limburg, uitgedaagd worden op een avontuurlijke manier, in een mooie omgeving met tijd om te relaxen en te genieten en een organisatie die alles voor je regelt met veel persoonlijke aandacht.

Fantastische routes. Genieten èn afzien.

Wielren programma

ladies only fietsweekend limburg
Drie dagen

Ladies only RACE weekend met gids

Dit weekend fiets je uitsluitend met andere dames. Twee overnachtingen in een gezellig hotel zijn inbegrepen. Evenals twee schitterende dagtochten. Alles wordt top voor je geregeld. Onze Trans-Limburg gidsen zorgen voor een zorgeloos weekend.
per persoon
Drie dagen

Trans-Limburg Racefiets klassieker

Voor de èchte racefietser is dit een fantastisch programma. Drie dagen super rijden, tot zelfs ver in België. Twee overnachtingen onderweg zijn inbegrepen.  Genieten en afzien gaan hier hand in hand. Start op vrijdag, finish op zondag.

Racefiets vakantie, racefiets weekend en  racefietsreizen Zuid Limburg

Racefiets vakantie met Trans-Limburg, over verkeersluwe wegen en pittige heuvels. Geniet van schitterende vergezichten en flitsende afdalingen. Een heerlijke reis in Zuid Limburg voor wielrenners.

Trans-Limburg, oeps… laat ik me eerst even voorstellen…

Ik ben Menno Zorn, naast mijn werk in IT en zakelijke diensteverlening besloten mijn passie voor het mountainbiken en race fietsen te delen via Trans-Limburg, het voelt geweldig om fiets weekenden voor anderen te kunnen aanbieden.
Natuurlijk vind je in Alpen en Pyreneeën het echte klimwerk, maar hoe wonderschoon en uitdagend Limburg en Luxemburg zijn verbaasd iedereen telkens weer.
Met een groepje vrienden een lang weekend sporten, lekker buiten zijn, gezellig biertje achteraf vind ik het mooiste om te doen.
Dus toen de kans kwam om Trans-Limburg. over te nemen en mountainbike en wielerweekenden en mtb weekenden in Luxemburg. aan te bieden heb ik die direct gepakt.
Ik kijk er naar uit jullie te ontvangen en een heerlijk weekend te bezorgen!

Mountainbike en racefiets vakantie op een ontspannen manier

Dit verklaart vervolgens dan ook mijn passie voor mijn bedrijf Trans-Limburg. Kleinschalige evenementen waarbij iedereen met onze GPS apparatuur een fantastische ervaring van vrijheid beleeft. Dit in combinatie met fysieke inspanning zorgt voor een schitterende ervaring. Onze weekenden zijn inclusief hotels, bagagetransport, back-up, GPS leen apparatuur enz. Je wordt volledig ontzorgd. Klik op Mountainbiken in Zuid Limburg voor een uitgebreide programma.  Of klik op wielrennen in Zuid Limburg voor het racefiets programma.

Wielrennen in Limburg, de mooiste routes

Onze wielrenroutes zijn met veel liefde voor landschap en de sport samengesteld. Bekende beklimmingen van de Amstel Goldrace ontbreken uiteraard niet, maar ook onbekende kuitenbijters in België passeren de revue. Dit wordt genieten

Wielerprogramma van Trans-Limburg

We hebben diverse programma’s samengesteld. Zo is er voor elke wielrenner wat moois te vinden is. Het grote verschil tussen de  klassieker en de comfort versie is dat je bij de klassieker twee verschillende hotels onderweg hebt. Bij de comfortversie hoef je niet tussentijds te verhuizen, wat het wat comfortabeler maakt.

Racefiets vakantie Zuid Limburg

Onze wielerroutes in Zuid Limburg zijn met veel liefde en kennis van het terrein samengesteld. Slimme verbindingswegen zorgen ervoor dat je zoveel mogelijk over verkeersluwe wegen kunt rijden. Alle secties die bij de locals geliefd zijn komen samen in routes voor racefietsers.  De bekende kuitenbijters van de Amstel Goldrace, maar ook onbekende verrassingen in Belgie en Duitsland zijn opgenomen in onze routes. Je zult een heerlijke racefiets vakantie beleven.

Racefiets reis van Trans-Limburg

We hebben voor iedere racefietser een geschikte reis in Zuid Limburg.  Wat het verschil is tussen de Klassieker den de Comfort versie? Het grote verschil tussen de Trans-Limburg Klassieker en de Comfort versie is dat je bij de klassieker twee verschillende hotels hebt onderweg.  Hierdoor is de klassieker wat avontuurlijker, maar je zult ook een keertje extra moeten inpakken. Bij de comfortversie hoeft dit niet, want je overnacht tijdens je wieler avontuur twee maal in hetzelfde hotel.racefiets vakantie Limburg

 

Light versie wielrennen?

Al onze programma’s kennen een light versie. Voelen de beentjes slecht, of is het een regenachtig dagje, dan kies je voor de light versie. Voel je je helemaal top, dan ga je uiteraard voor de volledige versie! Op deze manier kun je het programma helemaal aanpassen. De light versie is net zo mooi en uitdagend als de volle versie. Het blíjft fantastisch wielrennen, maar met minder kilometers en hoogtemeters. De belevenis blijft echter gelijk!

Wielrennen van hotel naar hotel met bagagetransport

De Trans-Limburg organisatie boekt de hotels voor je en regelt uiteraard ook alle bagagetransport voor je. Het avontuur is voor jou, wij zorgen voor de rest.