Racefiets vakantie Zuid Limburg | Trans Limburg

Trans-Limburg racefiets weekend

Trans Limburg racefiets klassieker

Drie etappes
Twee nachten in verschillende hotels onderweg
Start op vrijdag
Finish op zondag
350 km en 5600 hm
Light versie: 240 km en 3300 hm
€ 219,50
Lees meer

trans limburg racefiets wielrennen

Trans Limburg racefiets comfort

Drie etappes
Twee nachten in hetzelfde hotel onderweg
Start op vrijdag
Finish op zondag
320 km en 4350 hm
Light versie: 210 km en 3100 hm
€ 219,50
Lees meer

Trans Limburg weekend racefietsen wielrennen weekend

Racefiets weekend Limburg

Twee etappes
Één overnachting mèt diner
Start op zaterdag
Finish op zondag
215 km en 3300 hm
Light versie: 170 km en 2350 hm
€ 159,50
Lees meer

racefiets weekend ladies only Trans Limburg

Ladies only Racefiets met gids

Twee top routes
Twee nachten
Hotel in Valkenburg
Incl. ontbijt
Aankomst vrijdag avond
Biken op zaterdag en zondag
Incl. gidsbegeleiding
€ 249,50
Lees meer

Racefiets vakantie en racefietsreizen Zuid Limburg

Racefiets vakantie met Trans-Limburg, over verkeersluwe wegen en pittige heuvels. Geniet van schitterende vergezichten en flitsende afdalingen. Een heerlijke reis in Zuid Limburg voor wielrenners.

Trans-Limburg, oeps… laat ik me eerst even voorstellen…

Voordat ik verder ga, moet ik me natuurlijk wel even voorstellen.
Ik ben Patrick Dieteren en fanatiek mountainbiker en racefietser. Vanuit mijn passie ben ik begonnen met mijn bedrijf  Trans-Limburg. Vanuit Trans-Limburg organiseer ik o.a. Mountainbike en wielerweekenden in Zuid Limburg en ook een mtb weekend in Luxemburg.  Ik heb redelijk wat buitenlandse mtb en race cyclo sportieven zoals bijvoorbeeld de Ötztahler Radmarathon en La Marmotte en per mountainbike o.a. de Alpen Tour Trophy, Swiss bike Masters en een Trans-Alp gedaan. Grootschalige evenementen waar prestatie voorop stond. Toch genoot en geniet ik bovenal het meest van de relaxte tourtochten met mijn vrienden. Met je eigen clubje sportief bezig zijn zonder tijdsdruk en prestatiedrang.

Mountainbike en racefiets vakantie op een ontspannen manier

Dit verklaart vervolgens dan ook mijn passie voor mijn bedrijf Trans-Limburg. Kleinschalige evenementen waarbij iedereen met onze GPS apparatuur een fantastische ervaring van vrijheid in combinatie met fysieke inspanning kan beleven. Onze weekenden zijn inclusief hotels, bagagetransport, back-up, GPS leen apparatuur enz. Je wordt volledig ontzorgd. Klik op Mountainbiken in Zuid Limburg voor een uitgebreide programma beschrijving of op wielrennen in Zuid Limburg voor het racefiets programma.

Wielrenroutes in Limburg

Onze wielrenroutes zijn met veel liefde voor landschap en de sport samengesteld. Bekende beklimmingen van de Amstel Goldrace ontbreken uiteraard niet, maar ook onbekende kuitenbijters in België passeren de revue. Dit wordt genieten

Wielerprogramma van Trans-Limburg

We hebben diverse programma’s samengesteld, zodat er voor elke wielrenners wat moois te vinden is. Het grote verschil tussen de  klassieker en de comfort versie is dat je bij de klassieker twee verschillende hotels onderweg hebt. Bij de comfortversie hoef je niet tussentijds te verhuizen, wat het wat comfortabeler maakt.

Racefiets vakantie Zuid Limburg

Onze wielerroutes in Zuid Limburg zijn met veel liefde en kennis van het terrein samengesteld. Slimme verbindingswegen zorgen ervoor dat je zoveel mogelijk over verkeersluwe wegen kunt rijden. Alle secties die bij de locals geliefd zijn komen samen in routes voor racefietsers.  De bekende kuitenbijters van de Amstel Goldrace, maar ook onbekende verrassingen in Belgie en Duitsland zijn opgenomen in onze routes. Je zult een heerlijke racefiets vakantie beleven.

Racefiets reis van Trans-Limburg

We hebben voor iedere racefietser een geschikte reis in Zuid Limburg.  Wat het verschil is tussen de Klassieker den de Comfort versie? Het grote verschil tussen de Trans-Limburg Klassieker en de Comfort versie is dat je bij de klassieker twee verschillende hotels hebt onderweg.  Hierdoor is de klassieker wat avontuurlijker, maar je zult ook een keertje extra moeten inpakken. Bij de comfortversie hoeft dit niet, want je overnacht tijdens je wieler avontuur twee maal in hetzelfde hotel.

Wielerweekend in Limburgracefiets vakantie Limburg

Naast onze Trans-Limburg drie-daagse, bieden we ook een wieler weekend versie aan. Je start dan op zaterdag, i.p.v op vrijdag. Hierdoor kun je je weekend optimaal benutten. Ideaal als je wat minder tijd hebt, of (nog) niet toe bent aan drie dagen achter elkaar fietsen.

Light versie wielrennen?

Al onze programma’s kennen een light versie. Voelen de beentjes slecht, of is het een regenachtig dagje, dan kies je voor de light versie. Voel je je helemaal top, dan ga je uiteraard voor de volledige versie! Op deze manier kun je het programma helemaal aanpassen. De light versie is net zo mooi en uitdagend als de volle versie. Het blíjft fantastisch wielrennen, maar met minder kilometers en hoogtemeters. De belevenis blijft echter gelijk!

Wielrennen van hotel naar hotel met bagagetransport

De Trans-Limburg organisatie boekt de hotels voor je en regelt uiteraard ook alle bagagetransport voor je. Het avontuur is voor jou, wij zorgen voor de rest.