Racefiets vakantie Zuid Limburg | Trans Limburg

Wat maakt Trans-Limburg zo speciaal?

Alle routes zijn samengesteld door de beste en fanatiekste lokale racefietsers
Uitdaging voor je lichaam, conditie en techniek
Hoge avontuurlijke waarde!
Geen massa deelname, maar slechts max 70 deelnemers per startdag
Afzien en genieten gaan hier hand in hand
Alle deelnemers rijden op GPS in hun eigen tempo (Gps is inbegrepen)
Hotel overnachtingen, bagagetransport en back-up zijn inbegrepen
Kleinschalig met èchte persoonlijke aandacht
Heb je een vraag, gebruik onze Chat functie!

Sinds 2003 en still going strong ūüôā

Waarom zou je bij ons een programma boeken?

(Een hele goede vraag, overigens:) )
Ik ben zelf een fanatieke fietser. MTB of racefiets, ik vind beide fantastisch.
Ik fiets zo’n 3 tot 4 keer per week en uiteraard heb ik¬† diverse cyclo’s gereden, waaronder:
Marmotte, √Ėtztaler Radmarathon, Swiss Bike masters,
Alpen Tour Trophy en natuurlijk een Trans Alp.
Maar deze wedstrijden hoeven van mij niet meer. Lees dit blog maar eens.
Vanuit deze ervaring weet ik wat fietsers graag willen.
Uitgedaagd worden op een avontuurlijke manier,  in een mooie omgeving, met tijd om te relaxen en te genieten. En een organisatie die dat voor je regelt met persoonlijke aandacht.

Fantastische routes. Genieten èn afzien.

Wielren programma

ladies only fietsweekend limburg
Drie dagen

Ladies only RACE weekend met gids

Dit weekend fiets je uitsluitend met andere dames. Twee overnachtingen in een gezellig hotel zijn inbegrepen. Evenals twee schitterende dagtochten. Alles wordt top voor je geregeld. Onze Trans-Limburg gidsen zorgen voor een zorgeloos weekend.
per persoon
trans limburg racefiets wielrennen
Drie dagen

Trans-Limburg Racefiets comfort

Drie waanzinnig fantastische racefiets routes over verkeersluwe wegen. Je overnacht twee maal in hetzelfde hotel onderweg. Lekker comfortabel dus. Start op vrijdag, finish op zondag.
Drie dagen

Trans-Limburg Racefiets klassieker

Voor de √®chte racefietser is dit een fantastisch programma. Drie dagen super rijden, tot zelfs ver in Belgi√ę. Twee overnachtingen onderweg zijn inbegrepen.¬† Genieten en afzien gaan hier hand in hand. Start op vrijdag, finish op zondag.

Racefiets vakantie, racefiets weekend en  racefietsreizen Zuid Limburg

Racefiets vakantie met Trans-Limburg, over verkeersluwe wegen en pittige heuvels. Geniet van schitterende vergezichten en flitsende afdalingen. Een heerlijke reis in Zuid Limburg voor wielrenners.

Trans-Limburg, oeps… laat ik me eerst even voorstellen…

Voordat ik verder ga, moet ik me natuurlijk wel even voorstellen.
Ik ben Patrick Dieteren en fanatiek mountainbiker en racefietser. Vanuit mijn passie ben ik begonnen met mijn bedrijf¬† Trans-Limburg. Vanuit Trans-Limburg organiseer ik o.a. Mountainbike en wielerweekenden in Zuid Limburg en ook een mtb weekend in Luxemburg.¬† Ik heb redelijk wat buitenlandse mtb en race cyclo sportieven gereden. Zoals bijvoorbeeld de √Ėtztahler Radmarathon en La Marmotte en per mountainbike o.a. de Alpen Tour Trophy, Swiss bike Masters.¬†¬† Uiteraard ook een Trans-Alp gedaan. Grootschalige evenementen waar prestatie voorop stond. Toch genoot en geniet ik bovenal het meest van de relaxte tourtochten met mijn vrienden. Met je eigen clubje sportief bezig zijn zonder tijdsdruk en prestatiedrang.

Mountainbike en racefiets vakantie op een ontspannen manier

Dit verklaart vervolgens dan ook mijn passie voor mijn bedrijf Trans-Limburg. Kleinschalige evenementen waarbij iedereen met onze GPS apparatuur een fantastische ervaring van vrijheid beleeft. Dit in combinatie met fysieke inspanning zorgt voor een schitterende ervaring. Onze weekenden zijn inclusief hotels, bagagetransport, back-up, GPS leen apparatuur enz. Je wordt volledig ontzorgd. Klik op Mountainbiken in Zuid Limburg voor een uitgebreide programma.  Of klik op wielrennen in Zuid Limburg voor het racefiets programma.

Wielrennen in Limburg, de mooiste routes

Onze wielrenroutes zijn met veel liefde voor landschap en de sport samengesteld. Bekende beklimmingen van de Amstel Goldrace ontbreken uiteraard niet, maar ook onbekende kuitenbijters in Belgi√ę passeren de revue. Dit wordt genieten

Wielerprogramma van Trans-Limburg

We hebben diverse programma’s samengesteld. Zo is er voor elke wielrenner wat moois te vinden is. Het grote verschil tussen de¬† klassieker en de comfort versie is dat je bij de klassieker twee verschillende hotels onderweg hebt. Bij de comfortversie hoef je niet tussentijds te verhuizen, wat het wat comfortabeler maakt.

Racefiets vakantie Zuid Limburg

Onze wielerroutes in Zuid Limburg zijn met veel liefde en kennis van het terrein samengesteld. Slimme verbindingswegen zorgen ervoor dat je zoveel mogelijk over verkeersluwe wegen kunt rijden. Alle secties die bij de locals geliefd zijn komen samen in routes voor racefietsers.  De bekende kuitenbijters van de Amstel Goldrace, maar ook onbekende verrassingen in Belgie en Duitsland zijn opgenomen in onze routes. Je zult een heerlijke racefiets vakantie beleven.

Racefiets reis van Trans-Limburg

We hebben voor iedere racefietser een geschikte reis in Zuid Limburg.  Wat het verschil is tussen de Klassieker den de Comfort versie? Het grote verschil tussen de Trans-Limburg Klassieker en de Comfort versie is dat je bij de klassieker twee verschillende hotels hebt onderweg.  Hierdoor is de klassieker wat avontuurlijker, maar je zult ook een keertje extra moeten inpakken. Bij de comfortversie hoeft dit niet, want je overnacht tijdens je wieler avontuur twee maal in hetzelfde hotel.racefiets vakantie Limburg

 

Light versie wielrennen?

Al onze programma’s kennen een light versie. Voelen de beentjes slecht, of is het een regenachtig dagje, dan kies je voor de light versie. Voel je je helemaal top, dan ga je uiteraard voor de volledige versie! Op deze manier kun je het programma helemaal aanpassen. De light versie is net zo mooi en uitdagend als de volle versie. Het bl√≠jft fantastisch wielrennen, maar met minder kilometers en hoogtemeters. De belevenis blijft echter gelijk!

Wielrennen van hotel naar hotel met bagagetransport

De Trans-Limburg organisatie boekt de hotels voor je en regelt uiteraard ook alle bagagetransport voor je. Het avontuur is voor jou, wij zorgen voor de rest.