Top Weekend !!

Voor mij een eerste ervaring met een meerdaagse MTB tocht en meteen een top ervaring. Goed georganiseerd, goede ontvangst en uitleg, GPS tracks helder en zonder problemen alles kunnen volgen, top locaties onderweg om even wat krachten op te doen en dan natuurlijk het schitterende parcours door de bossen, over grindpaden, steile beklimmingen en dito afdalingen, technisch genoeg, ..... Gewoon top. Moe maar voldaan teruggekeerd en ik plan zeker nog een vervolg in door ook een de weg editie te doen. Tot later.

 

Trans Limburg

Dank voor je feedback en goed te horen dat je moe en voldaan bent teruggekeerd. Dank voor je deelname, Patrick

Erwin 16 oktober 2018

Translimburg 12,13,14 oktober

We waren met 7 man, wel ervaren bikers, maar sommige niet ervaren in het biken van meerdere dagen.
Ik heb al wat tochten in het buitenland gedaan, maar wat is Nederland toch mooi en minstens zo leuk. Er zijn hier 3 super leuke en mooie tochten uitgezet die zeker de moeite zijn om te biken. We hebben ontzettend genoten (het mooie weer was de kers op de taart). Zoals al aangegeven aan Patrick zijn de hotels voor verbetering vatbaar en was het eten en bediening in het eerste hotel niet op niveau. Maar de super mooie en zeer gevarieerde tochten hebben toch de overhand in deze 3 dagen, komt zeker voor herhaling in aanmerking.
Bedankt Patrick voor de organisatie

Trans-Limburg

------------------------
Bedankt voor je review en mooi om te lezen dat jullie zo hebben genoten.

John Bon 15 oktober 2018

Clubweekend Trans limburg

We hebben met 11 leden van MTB Kruibeke als clubweekend deelgenomen aan de Trans Limburg op 28,29 en 30/09/2018
Het was een fantastische ervaring met voor ieder wat wils
Heel mooie omgeving, leuke en soms best wel lastige klims, toffe afdalingen en dat allemaal voor bijna de volle 100% off road => TOP
we hebben wel wat geluk gehad met het weer want bij slecht weer zal de ondergrond het absolut niet gemakkelijker maken
sla als toekomstige deelnemer de tip om tubeless te rijden zeker niet in de wind, anders veel plakplezier
wat betreft het verblijf in de hotels onderweg: bij beide hotels waren de kamers een beetje verouderd maar dat was ook het enige dat je als opmerking kon geven
het avondeten en het ontbijt waren dik in orde en bij bijde een super vriendelijke service.
alles bij elkaar, super weekend en ik denk dat ik gerust in de naam van de ganse groep mag zeggen dat het voor herhaling vatbaar is.
groetjes
Patrick.

---------------------
Trans-Limburg: Dank voor jullie feedback. Ook jullie hadden niet al te best weer, en knap dat jullie allen hebben volgehouden. Respect.

MTB Kruibeke 4 oktober 2018

geslaagde regenrit

Bij goed weer op zaterdag vertrokken. Helaas begon het in de middag te regenen en
hielt het niet meer op. Zondag was zo mogelijk nog slechter en zijn we niet meer vertrokken.
Toch de zaterdag volgemaakt en trots dat we die 111 km. hebben gereden. Mooie route al kan
wat mij betreft die saaie Voerstreek er wel uitgelaten worden.

Deze zware ritten onthoudt je vaak toch het langst.

wat mij betreft die saaie Voerstreek er wel uitgelaten worden.

Deze zware ritten onthoudt je vaak toch het langst.
Groet Wim

--------------------------------

Trans Limburg:  Dank voor je review Wim. De Voerstreek wordt door de meeste deelnemers juist als schitterend ervaren.
Maar zoals alles in het leven is dit ook persoonlijk 🙂
En voor volgend jaar is er een nieuw programma; de comfort versie. Met nieuwe routes 🙂

Wim Sagius 4 oktober 2018

Trans Limburg

Fantastische routes. Mooie beleving Echt een aanrader.

Eric. 27 september 2018

Weekendje klimmen en dalen

Super en gezellig weekend gehad met elke dag mooie en afwisselende routes

Jeroen theunissen 27 september 2018

Topweekend!!

Wat een topweekeinde! Alles tot in de puntjes geregeld, geweldige routes en prima hotels. We hebben genoten van de schitterende uitzichten en zware klimmen en af en toe best wel spannende afdalingen. Een tip is wel om tubeless te rijden, iets wat wij niet deden en best wel spijt van hadden met al die gesnoeide meidoornstruiken.
Een aanrader dus!

Peter,Rob en Jerrie

----------------------
Trans Limburg  Dank voor jullie deelname. En ja, een binnenband met latex, of tubeless met latex scheelt wel wat bandenplakken...

Jerrie Niessen 3 september 2018

Translimburg

Goedenavond Jaqueline en Patrick,
Heb samen met mn zoon mee gedaan aan de 3 daagse translimburg. Echt super van genoten , hele mooie uitdagende en pittige routes. Het mooie weer hielp daar ook aan mee natuurlijk. Maar goed verzorgd, alleen het Fletcher hotel in Houtem vonden we iets minder, het stonk daar behoorlijk, maar de overige hotels( Hotel Jansen heel goed, en Noordbeek ook) . Verder tassen transport goed geregeld, de gps route ging soms wat traag maar dat kan aan onze Garmin810 edge liggen!
Maar zeker een aanrader, we komen zeker nog terug.... of we dien weer mtb tocht of op de racefiets dat weten we nog niet.
Prachtige provincie hebben jullie ?
Bedankt voor de leuke dagen!

Groeten uit Zeeland Maurice en Marco Bijl

Marco Bijl 3 september 2018

Super weekend

Top weekend gehad alles goed verzorgd

Jeroen Theunissen 25 augustus 2018

3 dagen Trans Limburg

Het was een leuke ervaring. Best zwaar, vooral door de hitte, veel klimwerk, maar daar doen we het voor. In het Nederlandse gedeelte was het aangenaam en vlot fietsen, het Belgische deel was minder leuk door de vele slechte, erbarmelijke toestand van de wegen. Je moest je voortdurend concentreren op de weg zodat je minder tijd had om van de zichten te genieten. Jammer. Ook jammer dat we de verkeerde gps route doorgestuurd gekregen hebben, nl de 2de dag richting Spa.
Verder was de organisatie wat betreft bagage, hotels, enz... Top! Een cavaatje bij aankomst was misschien wel leuk geweest! ?
Dankjewel voor het diploma en voor al werk dat jullie erin hebben gestoken. Misschien tot nog een keertje!

Groetjes
Paula

Paula Jaspers 20 augustus 2018

2daagse trans limburg

Super weekend samen met mijn vrouw.
Routes waren mooi en uitdagend, hotels goed, ontbijt en diner goed en goede zorg van de begeleiding. Kortom dit heeft alles voor een geweldig fiets weekend. Voor samen of grotere groepen. Wij gaan dit zeker vaker doen.

Trans Limburg

Beste Leo,

Dank voor je review en mooi om te lezen dat jullie hebben genoten.

Leo verkade 20 augustus 2018

Fantastisch weekend

Hoi Patrick en Jacqueline,

Margot en ik hebben enorm genoten. Het was natuurlijk wel super heet, wat het wel écht pittig maakte. De hotel was wat gedateerd, maar de kamers waren netjes en het eten was super.
Volgend jaar komen we terug voor de mountainbike versie.

Groet,
Jan

Jan 5 augustus 2018

Fantastische MTB 3-daagse met de Schreef!

Ik heb deze 3-daagse nu de tweede keer georganiseerd voor vrienden/klanten van ons sportcentrum. Iedereen was alweer laaiend enthousiast! Het parcours is buitengewoon prachtig en af en toe technisch heel uitdagend. Niet voor beginners dus. Om te kunnen genieten moet je over een stevige basisconditie beschikken. Heel correcte prijs voor wat je terug krijgt! Patrick is steeds in de weer om alles vlot te laten verlopen, dikke pluim! De hotels zijn basic maar voldoen zeker aan de verwachtingen (met uitzondering van de koffie).
Volgend jaar zijn we er weer bij!

 


Trans-Limburg
Hoi Stijn, ik dacht dat jullie alleen maar bier drinken? Koffie....? dat is nieuw voor me 🙂 🙂 🙂
Bedankt wederom voor jullie deelname en fijn dat je weer met je klanten hebt deelgenomen. Volgend jaar nieuwe routes!!!

Stijn De brucker 18 juni 2018

Topweekend TransLimburg

Een superleuke ervaring met pittige klimmetjes en af en toe gevaarlijke afdalingen. Verstandig zijn is de boodschap. Super mooi weer gehad. Een dag vroeger komen is aan te raden als je van ver komt (voor ons 240km). Uitstekend georganiseerd. Zeker niet onderschatten als je de volle afstand wil afleggen. Wij tevreden dat het ons gelukt is.

Nico Devos 18 juni 2018

Trans limburg

Top

Geerinckx bart 18 juni 2018

Trans Limburg

Mooie gevarieerde routes, duidelijk informatie voorziening. Leen GPS was super. Overnachting basic maar oké. Prima bediening en eigen translimburg menukaart.

Wouter Groeneweg 18 juni 2018

Mooie uitdaging

Hele gave routes, technisch en fysiek uitdagend en goed georganiseerd.
Eten was ook heerlijk in de hotels, bedden en kamers zouden wat beter kunnen in mijn optiek.

Maar zeker voor herhaling vatbaar!

Derk Fontein 18 juni 2018

mtb fun

super organisatie, prachtige streek, zeker voor herhaling vatbaar.

 


Trans Limburg:

Dank je Sven, voor je review. Super te lezen dat jullie zo genoten hebben!

wellekens sven 18 juni 2018

Algemene beoordeling

Een fijne maar pittige 3-daagse, in een mooi kader. Goede organisatie op het vlak van persoonlijke interactie, echter konden er wel nog wat verbeteringen worden toegepast. Zonder afbreuk te doen aan het businessmodel zou een bevoorrading of 2 geen overbodige luxe zijn. Deze kosten niet het grote fortuin en geven een mooie meerwaarde aan de deelnemers. Onderhoudsmateriaal zou moeten beschikbaar worden gesteld aan de hotels, en dient niet te worden meegenomen door de deelnemers. Ik ben ervan overtuigd dat bv : Blue Morgan, hier zeker wil sponsoren. De hotels waren basic, maar dat deed niet af, tegen de kwaliteit van service die ze hebben aangeboden. Het parcours was uitdagend en mooi, echter dienden sommige delen wel eens herbekeken te worden, want daar kon je "amper" door, tenzij op een bijna buikliggende houding, en dit voor rijder als fiets. Vergeef me mijn objectieve maar kritische blik, ik heb er ontzettend van genoten, maar een formule kan enkel beter worden door communicatie. Bottom line : Nice one ! Thx


Trans-Limburg:

Hoi Piet, dan voor je feedback. We voorzien bij de hotels natuurlijk in een afspuitmogelijkheid en er staat een voetpomp van de organisatie. Om extra onderhoudsmateriaal ter plaatse te hebben, is wellicht een overweging waard, maar het onderhoud materiaal is in eerste instantie de verantwoordelijkheid van de deelnemers.
De bevoorrading is op eigen gelegenheid; je komt elke dag langs minimaal drie goede pauzeplekken, wat ons voldoende lijkt. De natuur is afgelopen weken geexplodeerd door de vele regen en zonneschijn. Op slechts enkele honderden meters van de in totaal 214km was het inderdaad redelijk dicht gegroeid. Daar valt nu eenmaal heel weinig aan te doen. De landschapsbeheerders hebben het wellicht even niet bij kunnen benen, maar ik zal ze achter de vodden aan zitten 🙂
Bedankt voor je tips en je deelname.

Piet 14 juni 2018

3 dagen MTB plezier

3 dagen genieten op de MTB met schitterende verzichten,prachtige klimmen en leuke afdalingen.
Goede hotels en eten. Een warm ontvangst. Zeker een aanrader.

Tytgat Janko 12 juni 2018

TLRACE

Goede organisatie, mooie ritten.
Hotel mag iets beter zijn qua kamers, eten was inorde.

Koen Cuypers 11 juni 2018

verassend

ik ben van de streek, en fiets hier veel , en toch veel stukken bij waar ik nooit ben geweest,
3 daagse was prima in orde

dank aan organisatie
Rudy

Rampen Rudy 11 juni 2018

Trans-Limburg wielrennen mountainbiken in Limburg

Fantastische ervaring!

Patrick en zijn echtgenote hebben voor ons het perfecte fietsweekend georganiseerd!
Mooie routes (de minder goede wegen in Wallonië zijn niet hun fout), prachtige landschappen, uitdagende klimpartijen, op de slotdag heel wat beklimmingen uit de Amstel Gold Race (Loorberg, Camerig, Eyserbosweg, Loorberg, Keutenberg, Cauberg en nog tal van kuitenbijters).
Dat de hotels die ze uitkozen netjes waren (misschien niet de "Grand chique") en een goede keuken hadden, dat ze ervoor zorgden dat onze bagage van het enen naar het andere hotel gebracht werden was natuurlijk ook een prima service!
De kleine attentie bij aankomst, in de vorm van een certificaat, maakte het geheel "af".
Bedankt Patrick voor het onvergetelijke weekend! (foto's verstuur ik via een aparte mail)

ERIK SCRAYEN 11 juni 2018

Top weekend

Een aangename ontvangst en een puike organisatie staan garant voor een mooie, maar pittige, fietservaring.
Kortom, een absolute aanrader!Top!

Grtz, the Mountain Kings:-)


Trans-Limburg:  Jullie hebben je naam Mounain Kings echt eer aangedaan!!

The Mountain Kings 22 mei 2018

Mtb in Limburg

Beste Patrick,
Het was weer geweldig, bedankt voor de perfecte organisatie, wij hebben genoten van alles, het weer, de omgeving de routes door de heuvels en bergen, het was werelds. Mvg Gabriël vd Burg


Trans-Limburg:
Dank, dank, dank 🙂

 

Gabriël van der Burg 21 mei 2018

Super mtb pinkster 3 daagse

Super weekend gehad wat goed georganiseerd was door Patrick Dieter. Zeker voor herhaling vatbaar. Wie weet ook een keer de wandel trans limburg?

 

---------------------------
Trans-Limburg: Mooi om te lezen dat jullie hebben genoten!

Rob logtenberg 21 mei 2018

Super genoten

Goed georganiseerd, met een prachtige en pittige route door het mooie Limburgse Landschap! Zeker een aanrader voor wie dit nog niet heeft gedaan. Vergeet niet goed te trainen van te voren.

Ronald van der Linden 16 mei 2018

mtb routes mountainbike weekend limburg, Trans-Limburg mountainbike routes

Trans Limburg

Fantastische routes. Mooie beleving Echt een aanrader.

Eric. 16 mei 2018

MTB Trans Limburg

Drie dagen heerlijk gefietst door de mooiste omgeving van Nederland. Mooie trails, plekken gezien die we anders nooit hadden gevonden.
Weer goed georganiseerd. Hotels zijn niet je dat, maar eten en bier smaakte prima!

Dirk Jan Theijn 14 mei 2018

Moe maar voldaan

ik heb dit jaar voor de 2e keer meegedaan en ik heb opnieuw genoten van 3 hele mooie dagen fietsen in Limburg en België. De organisatie was wederom prima, de hotels eenvoudig maar gezellig. Mooie routes, waarvan de dag richting Spa met 2500 hm duidelijk de grootste uitdaging is. Onderweg kom je door tal van mooie plaatsjes, dus op zijn tijd werd er lekker koffie gedronken of geluncht. Bij aankomst in het hotel eerst een welverdiende koude Trapist, dan eten, vroeg naar bed en de volgende ochtend weer fris aan het ontbijt voor de volgende tocht. Helemaal top!

 

 

Chris 7 mei 2018

Super weekend

Super mooi en gezellig weekend gehad met elke dag mooie en afwisselende routes. Zeker een aanrader , ook na vele jaren in Oostenrijk en Frankrijk gefietst te hebben.

 

Jeroen theunissen 1 mei 2018

3 dagen door het bos!

Het waren drie prachtige dagen met heel veel zon en dat in april.
De organisatie was uitstekend, de hotels zijn eenvoudig en het personeel erg vriendelijk en behulpzaam.
Prima ontbijt en heerlijk gegeten met het bij geboekte 3 gangen menu.
Wel wat problemen gehad met het navigeren, met name omdat je niet kunt zien welke rijrichting je volgt dus kan het gebeuren dat je tegen de route in rijd.
Door het aantal hoogte meters en de km's zeker een uitdaging, ook voor de getrainde fietser.
Hier en daar een afdaling door een droog riviertje vol stenen, erg leuk .
Wel jammer dat we toch hier en daar lek gereden hebben.

 


Trans Limburg:

Dank voor je feedback en goed om te horen dat jullie hebben genoten!

Rudolf Middelkoop 20 april 2018

DRIEDAAGSE WANDELING

het waren drie mooie wandeldagen . Voor ons heel nieuw , al heel dikwijls horen vertellen over de prachtige streek .
Maar met de combinatie van een goede organisatie was het een top driedaagse.
Luc en Dorothée
uit west-vlaanderen

luc en Dorothée 5 oktober 2017

Wandel 3 daagse

Ondanks diverse regen buien onderweg, genoten van de prachtige Limburgse natuur. 3 verschillende routes. De ene ging veel door bossen, de andere was met meer hoogte verschillen en de laatste weer met veel ver gezichten. GPS ervaring opgedaan en vonden het geweldig en super makkelijk. We willen met kerst ook zo'n ding onder de boom. Hotel de Slenaker Vallei was ook een 10 waard. Super ruime, nieuwe kamers met heerlijke bedden en het restaurant: TOP! Aan te raden om te eten. Je hebt toch geen zin je hotel uit te gaan en het diner is een verwennerij!

Evelien 2 oktober 2017

Doorbijten

Voor mij een fantastische ervaring waar je je eigen grenzen kan verleggen.
Het is afzien op sommige momenten, maar de voldoening bij aankomst maakt alles goed.
soms wel héééél steile hellingen, maar dan ook fantastische afdalingen.
komt erop aan te doseren, alhoewel de laatste dag voor mij op karakter was.
doorbijten is de boodschap en vooral proberen te genieten van het prachtige landschap.
grt Jan.

Jan Seynaeve 27 september 2017

Een fantastische belevenis

Wij wisten niet aan wat we ons moesten verwachten...maar het werd voor ons een fantastische belevenis. 3 dagen lang konden we genieten van uitdagende MTB-routes doorheen bossen,weiden,....
De Gps-routes zijn vrij accuraat maar je moet wel geconcentreerd blijven. Een verkeerde afslag is snel genomen.
De ondergrond is volgens ons 90% off-road.
De hotels zijn basic maar netjes. Het ontbijt en het eten zijn meer dan ok.
De organisatoren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
Kortom...wij genoten van een prachtig weekend. Het weer zat gelukkig mee
Dit is een aanrader voor iedere geoefende MTB’er!!!

Bjorn Beirnaert 27 september 2017

Sportief genieten van Limburg

3 dagen genieten van sporten in de buitenlucht in een inspirerende omgeving terwijl 'huishoudelijke' zaken voor je geregeld worden. Geweldig concept om vaker te doen??????

Coen 27 september 2017

Trans Limburg

We waren reeds een paar dagen in de buurt komen biken, maar deze tocht heeft ons toch aangenaam verrast. Zulke prachtige holle weggetjes afgewisseld met mooie trails, afdalingen, vergezichten en niet te onderschatten klimmetjes hebben me verbaast. Deze organisatie is zeker het aanbevelen waard. Misschien zien we mekaar nog terug op de Oostenrijk MTB reis. Wat nu reeds vaststaat is dat ik nog een paar keer kom biken in zulk een prachtige omgeving.
Danny

Danny Kempeneers 26 september 2017

Top organisatie

De max van een weekend gehad!!
Zware ritten maar een ongelofelijk mooie streek om te rijden.
Een voorbereiding zonder hoogtemeters was niet ideaal ? en dat heb ik de laatste dag wel gevoeld. Maar op karakter zijn we er geraakt.
Ook een dikke pluim voor de organisatie. Ik was na een lekke band mijn rugzak vergeten. We hebben Patrick gebeld met de vraag of dat hij ons een adres kon geven na onze beschrijven van de plaats, hij stelde zelf voor dat hij deze ging halen!!
Ondertussen was mijn rugzak gevonden door wandelaars en is Patrick naar hun hotel gereden om hem daarna naar ons hotel te brengen. Zo konden wij ondertussen "rustig" onze tocht verderzetten.
Ik zou dit weekend aan ieder getrainde mtb'er aanraden!!!

Vanlierde Kristof 26 september 2017

Wandelen

Wat hebben we genoten van jullie wandelingen. We hebben vaak gewandeld in Limburg, maar dit was bijzonder mooi. Leuk hotel en het eten was super!!!
Het was een hele fijne ervaring, ook voor onze hond Boef.

Groetjes uit Diepenbeek!

Anke en Paula 25 september 2017

Super weekend

Hoi Patrick,

Super gaaf weekend gehad. Goede hotels, lekker eten. Echt een aanrader

Johan ter Beek 24 september 2017

Goede organisatie

We hebben genoten van een fantastisch weekend. Ook al hadden we af en toe te kampen met wat regen, we hebben enorm genoten. Geweldig mooie routes en een leuk weekend met vrienden.
De routes waren erge verrassend en zeker voor ons ook af en toe best lastig. Maar dat hoort erbij als je gaat mountainbiken in de heuvels.
Dank voor alles.

Erik 24 september 2017

Top routes

Patrick en Jacqueline hebben ons enorm verrast met de mooie routes. Goede hotels, lekker eten en goede service.
Bedankt nog voor het terug brengen van de sleutels! Dom, dom, dom van ons....

Groeten Bert, Hans en Ivo

Bert Dolmans 24 september 2017

Trans-Limburg-mtb, mountainbike weekend Valkenburg, Trans Limburg mtb limburg

Danny Degraeve

Super weekend!
Komen zeker terug. Goede hotels, lekker eten, en (te) veel pintjes gehad. Ha,ha.
Ik kan het echt iedere mountainbiker aanraden.

Danny

Danny Degraeve 25 augustus 2017

Daniel Smits

In een woord: Genoten.

Daniel Smits 21 augustus 2017

Genoten

Het was een geweldige ervaring voor vader en zoon!
Wat hebben we ontzettend genoten. Het was boven verwachting.
Jammer van de vele lekke banden door de doorns. Maar daar kunnen jullie niets aan doen.

Paul de Baas 1 juli 2017

Johan de Groote

We hebben genoten van dit mooie avontuur. Het was voor ons de eerste keer dat we drie dagen fietsten achter elkaar. Maar het ging gelukkig erg goed.
Bedankt voor alle tips en de goede organisatie. Volgend jaar komen we wandelen.
Groet,

Johan

Johan de Groote 25 juni 2017