DRIEDAAGSE WANDELING

het waren drie mooie wandeldagen . Voor ons heel nieuw , al heel dikwijls horen vertellen over de prachtige streek .
Maar met de combinatie van een goede organisatie was het een top driedaagse.
Luc en Dorothée
uit west-vlaanderen

luc en Dorothée 5 oktober 2017

Wandel 3 daagse

Ondanks diverse regen buien onderweg, genoten van de prachtige Limburgse natuur. 3 verschillende routes. De ene ging veel door bossen, de andere was met meer hoogte verschillen en de laatste weer met veel ver gezichten. GPS ervaring opgedaan en vonden het geweldig en super makkelijk. We willen met kerst ook zo’n ding onder de boom. Hotel de Slenaker Vallei was ook een 10 waard. Super ruime, nieuwe kamers met heerlijke bedden en het restaurant: TOP! Aan te raden om te eten. Je hebt toch geen zin je hotel uit te gaan en het diner is een verwennerij!

Evelien 2 oktober 2017

Doorbijten

Voor mij een fantastische ervaring waar je je eigen grenzen kan verleggen.
Het is afzien op sommige momenten, maar de voldoening bij aankomst maakt alles goed.
soms wel héééél steile hellingen, maar dan ook fantastische afdalingen.
komt erop aan te doseren, alhoewel de laatste dag voor mij op karakter was.
doorbijten is de boodschap en vooral proberen te genieten van het prachtige landschap.
grt Jan.

Jan Seynaeve 27 september 2017

Een fantastische belevenis

Wij wisten niet aan wat we ons moesten verwachten…maar het werd voor ons een fantastische belevenis. 3 dagen lang konden we genieten van uitdagende MTB-routes doorheen bossen,weiden,….
De Gps-routes zijn vrij accuraat maar je moet wel geconcentreerd blijven. Een verkeerde afslag is snel genomen.
De ondergrond is volgens ons 90% off-road.
De hotels zijn basic maar netjes. Het ontbijt en het eten zijn meer dan ok.
De organisatoren zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
Kortom…wij genoten van een prachtig weekend. Het weer zat gelukkig mee
Dit is een aanrader voor iedere geoefende MTB’er!!!

Bjorn Beirnaert 27 september 2017

Sportief genieten van Limburg

3 dagen genieten van sporten in de buitenlucht in een inspirerende omgeving terwijl ‘huishoudelijke’ zaken voor je geregeld worden. Geweldig concept om vaker te doen??????

Coen 27 september 2017

Trans Limburg

We waren reeds een paar dagen in de buurt komen biken, maar deze tocht heeft ons toch aangenaam verrast. Zulke prachtige holle weggetjes afgewisseld met mooie trails, afdalingen, vergezichten en niet te onderschatten klimmetjes hebben me verbaast. Deze organisatie is zeker het aanbevelen waard. Misschien zien we mekaar nog terug op de Oostenrijk MTB reis. Wat nu reeds vaststaat is dat ik nog een paar keer kom biken in zulk een prachtige omgeving.
Danny

Danny Kempeneers 26 september 2017

Top organisatie

De max van een weekend gehad!!
Zware ritten maar een ongelofelijk mooie streek om te rijden.
Een voorbereiding zonder hoogtemeters was niet ideaal ? en dat heb ik de laatste dag wel gevoeld. Maar op karakter zijn we er geraakt.
Ook een dikke pluim voor de organisatie. Ik was na een lekke band mijn rugzak vergeten. We hebben Patrick gebeld met de vraag of dat hij ons een adres kon geven na onze beschrijven van de plaats, hij stelde zelf voor dat hij deze ging halen!!
Ondertussen was mijn rugzak gevonden door wandelaars en is Patrick naar hun hotel gereden om hem daarna naar ons hotel te brengen. Zo konden wij ondertussen “rustig” onze tocht verderzetten.
Ik zou dit weekend aan ieder getrainde mtb’er aanraden!!!

Vanlierde Kristof 26 september 2017

Wandelen

Wat hebben we genoten van jullie wandelingen. We hebben vaak gewandeld in Limburg, maar dit was bijzonder mooi. Leuk hotel en het eten was super!!!
Het was een hele fijne ervaring, ook voor onze hond Boef.

Groetjes uit Diepenbeek!

Anke en Paula 25 september 2017

Super weekend

Hoi Patrick,

Super gaaf weekend gehad. Goede hotels, lekker eten. Echt een aanrader

Johan ter Beek 24 september 2017

Goede organisatie

We hebben genoten van een fantastisch weekend. Ook al hadden we af en toe te kampen met wat regen, we hebben enorm genoten. Geweldig mooie routes en een leuk weekend met vrienden.
De routes waren erge verrassend en zeker voor ons ook af en toe best lastig. Maar dat hoort erbij als je gaat mountainbiken in de heuvels.
Dank voor alles.

Erik 24 september 2017

Top routes

Patrick en Jacqueline hebben ons enorm verrast met de mooie routes. Goede hotels, lekker eten en goede service.
Bedankt nog voor het terug brengen van de sleutels! Dom, dom, dom van ons….

Groeten Bert, Hans en Ivo

Bert Dolmans 24 september 2017

Danny Degraeve

Super weekend!
Komen zeker terug. Goede hotels, lekker eten, en (te) veel pintjes gehad. Ha,ha.
Ik kan het echt iedere mountainbiker aanraden.

Danny

Danny Degraeve 25 augustus 2017

Daniel Smits

In een woord: Genoten.

Daniel Smits 21 augustus 2017

Genoten

Het was een geweldige ervaring voor vader en zoon!
Wat hebben we ontzettend genoten. Het was boven verwachting.
Jammer van de vele lekke banden door de doorns. Maar daar kunnen jullie niets aan doen.

Paul de Baas 1 juli 2017

Johan de Groote

We hebben genoten van dit mooie avontuur. Het was voor ons de eerste keer dat we drie dagen fietsten achter elkaar. Maar het ging gelukkig erg goed.
Bedankt voor alle tips en de goede organisatie. Volgend jaar komen we wandelen.
Groet,

Johan

Johan de Groote 25 juni 2017