Mountainbiken, fietsen, wandelen in Limburg

Mountainbike weekend

Mountainbiken in Limburg. Twee daags mtb avontuur met één overnachting onderweg en bagagetransport Twee dagen mountainbiken in Limburg over de beste trails.  Je overnacht één maal onderweg en wij regelen alles voor je. Ontvangst en briefing, bagagetransport, GPS apparatuur, hotelovernachtingen, diners en finisher certificaat.  

Racefiets weekend

Racefiets weekend in Limburg. Racefiets weekend met twee top routes, één overnachting, bagagetransport, diner en GPS. Je overnacht één maal onderweg en wij regelen alles voor je. Ontvangst en briefing, bagagetransport, GPS apparatuur, hotelovernachtingen, diner en finisher certificaat.  

Trans-Limburg de Mountainbike klassieker

Mountainbiken in Limburg. Drie-daags mtb avontuur, van hotel naar hotel met bagagetransport Drie dagen mountainbiken in Limburg over de beste trails.  Je overnacht twee maal onderweg en wij regelen alles voor je. Ontvangst en briefing, bagagetransport, GPS apparatuur, hotelovernachtingen, diners en finisher certificaat.  

Trans-Limburg de racefiets klassieker

Race fietsen in Limburg Wielrennen in Limburg over legendarische beklimmingen, onbekende kuitenbijters, zinderende afdalingen en afgelegen weggetjes, tot ver in België! Je rijdt drie dagen met twee overnachtingen onderweg. Wij regelen alles voor je; de ontvangst en briefing, GPS apparatuur, bagagetransport, de hotels, diners, finishlocatie en natuurlijk het finisher certificaat. Fietsen in Limburg is geweldig!

Trans-Limburg de wandel klassieker

Wandelen in Limburg Drie-daagse wandeltocht in Limburg, incl. overnachtingen en bagagetransport Wandelen in Limburg over schitterende routes met twee hotelovernachtingen onderweg. Wij regelen alles voor je: Ontvangst en briefing, geprinte routes of routes op GPS,  hotel, heerlijke diners, bagagetransport en finishercertificaat. Deze wandeltocht door Limburg is puur genieten!
trans_limburg_mtb_Oostenrijk
Oostenrijk 5 dagen

Mountainbiken in Oostenrijk

MOUNTAINBIKEN IN DE OOSTENRIJKSE ALPEN MET GIDSBEGELEIDING. VIER DAGEN SUPER BIKEN. Geweldig mooie Alpentochten voor individuele mountainbikers. Twee gidsen staan garant voor veilige uitvoering en mogelijkheid om verschillende tempo's te rijden. De routes zijn fenomenaal! Ook als privé reis te boeken vanaf 8 personen.
Maatwerk Trans Limburg
Drie dagen

Maatwerk programma

Op jouw wensen afgestemd programma! Wat mogen we voor jouw groep organiseren?