Mountainbiken, fietsen, wandelen in Limburg

mountainbike-en-racefiets-vakantie-in-limburg-6-1024x768-2
Fantastisch

Mountainbiken in Limburg

Mountainbiken in Limburg. Drie-daags mtb avontuur, van hotel naar hotel met bagagetransport Drie dagen mountainbiken in Limburg over de beste trails.  Je overnacht twee maal onderweg en wij regelen alles voor je. Ontvangst en briefing, bagagetransport, GPS apparatuur, hotelovernachtingen, diners en finisher certificaat.  
Trans_limburg_wielrennen
Ook light versie

Fietsen in Limburg

Race fietsen in Limburg Wielrennen in Limburg over legendarische beklimmingen, onbekende kuitenbijters, zinderende afdalingen en afgelegen weggetjes, tot ver in België! Je rijdt drie dagen met twee overnachtingen onderweg. Wij regelen alles voor je; de ontvangst en briefing, GPS apparatuur, bagagetransport, de hotels, diners, finishlocatie en natuurlijk het finisher certificaat. Fietsen in Limburg is geweldig!
E bike fietsvakantie Trans Limburg
Nieuw

E-bike Fietsen in Limburg

E-bike fietsvakantie Drie daagse fietsvakantie voor e-bike bezitters. Incl. twee overnachtingen met ontbijt en diner en bagagetransport Trans Limburg voor e-bike fietsers is drie dagen genieten van fantastische routes met twee hotelovernachtingen onderweg. Je rijdt vanaf de startlocatie in Valkenburg naar je hotel in Slenaken, waar je twee nachten kunt genieten van het heerlijke hotel met een uitstekende keuken en fantastische fietstochten!
Trans_limburg_vakantie_fietsen_wandelen
Nieuw

Wandelen in Limburg

Wandelen in Limburg Drie-daagse wandeltocht in Limburg, incl. overnachtingen en bagagetransport Wandelen in Limburg over schitterende routes met twee hotelovernachtingen onderweg. Wij regelen alles voor je: Ontvangst en briefing, geprinte routes of routes op GPS,  hotel, heerlijke diners, bagagetransport en finishercertificaat. Deze wandeltocht door Limburg is puur genieten!
trans_limburg_mtb_Oostenrijk
Fantastisch

Mountainbiken in Oostenrijk

MOUNTAINBIKEN IN DE OOSTENRIJKSE ALPEN MET GIDSBEGELEIDING. VIER DAGEN SUPER BIKEN. Geweldig mooie Alpentochten voor individuele mountainbikers. Twee gidsen staan garant voor veilige uitvoering en mogelijkheid om verschillende tempo's te rijden. De routes zijn fenomenaal! Ook als privé reis te boeken vanaf 8 personen.
Maatwerk Trans Limburg
Fantastisch

Maatwerk programma

Op jouw wensen afgestemd programma! Wat mogen we voor jouw groep organiseren?
per persoon