3 dagen
Aantal dagen
8 / 10
Belasting
Valkenburg
Locatie
mei – sept
Periode
12 +
Leeftijd

E-BIKE FIETSEN IN LIMBURG. UNIEK CONCEPT: DRIE DAGEN ONBEZORGD FIETSEN MET TWEE OVERNACHTINGEN ONDERWEG EN BAGAGETRANSPORT. ECHT HEERLIJK!

 • Je beleeft het buitenland dicht bij huis met de e-bike fietsvakantie van Trans Limburg
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Geweldige routes, geheel geschikt om te rijden met de toerfiets of e-bike
 • Bagagetransport van start tot finish
 • Geen massa! Maximaal 40 deelnemers en ieder fiets zijn eigen tempo
 • Gratis GPS uitleen en instructies. Heel makkelijk, iedereen kan het 🙂
 • Twee hotelovernachtingen incl. ontbijt zijn inbegrepen
 • Trans Limburg certificaat
 • Leuke tussenstop mogelijkheden om even te pauzeren of e.e.a. te bezichtigen

DE  E-BIKE  FIETSVAKANTIE VAN TRANS LIMBURG IS RELAXED 🙂

E-biken of  toerfietsen  door Limburg

De e-bike fietsvakantie routes van Trans Limburg zijn met liefde samengesteld door lokale gidsen en de tochten laten je de mooiste plekjes zien. De ebike fietsvakantie routes leiden je langs vakwerkhuisjes, fruitboomgaarden, schitterende vergezichten en sfeervolle dorpjes. Er is genoeg gelegenheid om te pauzeren of iets te bezichtigen.

Vertrek / Aankomst Amstel Goldrace Xperience, Valkenburg
Vertrektijd Om 09.30 uur start de briefing voor e-bike fietsers
Afstanden Zo’n 50 km fietsen per dag
Kleding Schoenen; windjasje, regenjasje; shirt lange mouw (herfstuitvoering);  korte (fiets) broek (met zeem is prettig); shirt met korte mouwen, paar sokken, zonnebrandcreme, petje of hoedje, fietstas om wat eten en drinken mee te nemen en eventueel wat extra kleding. Via de rechter kolom op deze pagina kun je de PDF downloaden met alle informatie over deze heerlijke reis.
Inclusief
Twee hotelovernachtingen incl. ontbijt Drie top! routes
Gratis GPS uitleen en instructies Finisher certificaat
Transport van je bagage

Ontvangst

Op de eerste dag meld je je bij de bar van de Amstel Gold Race Xperience in Valkenburg. De AGXP wordt door Trans Limburg gebruikt als uitvalsbasis en finishlocatie van deze heerlijke E-bike fiets-driedaagse. De auto kan hier geparkeerd worden.
Om 09.30 uur start de briefing. Tijdens de briefing wordt de gang van zaken omtrent het fietsen uitgelegd, de routes besproken en is er uitleg over de GPS. Het navigeren met GPS is heel makkelijk. Iedereen kan het 🙂 Na de briefing wordt de bagage verzameld en ga je op pad. Uiteraard word je tijdens de briefing getrakteerd op een heerlijke kop koffie en een stukje Limburgse vlaai. Aansluitend ga je drie dagen  heerlijk fietsen  door de mooiste stukjes van Limburg! Wij zorgen dat je bagage steeds naar de nieuwe locatie vervoerd wordt.

Hotels

Tijdens de Trans Limburg roadtrip overnacht je twee maal in het Slenaken. De kamers zijn comfortabel en zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Het ontbijt is uiteraard inbegrepen. En natuurlijk kun je je e-bike veilig stallen en opladen.

Finish

Op de derde dag finish je in weer in de AGRXP, waar ook je auto geparkeerd staat. Hier is gelegenheid tot douchen en omkleden.

Certificaat

Bij terugkomst in de AGRXP ontvangen alle finishers  het felbegeerde Trans Limburg certificaat. Een mooie herinnering aan een geweldig fietsweekend  in Limburg. Je zult terugkijken op drie geweldige wandeltochten. Gefeliciteerd!

Terug naar de homepagina van Trans Limburg

Direct naar mountainbiken in Limburg of toch meer interesse in wielrennen in Limburg of ben je meer geinteresseerd in wandelen in Limburg of ga je mountainbiken in Oostenrijk?

1

Dag 1


Vandaag start je na de briefing en uitreiking van GPS voor de Trans Limburg (E-bike) fietsversie.
Er staat een schitterende fietstocht op het programma van zo’n 60 km. Het terrein is glooiend en afwisselend. Je zult genieten van al het moois dat Limburg te bieden heeft. Vandaag verlaat je Valkenburg en zet je koers richting het 5-sterrenlandschap van Slenaken. Indien je het diner erbij hebt geboekt, schuif je ’s avonds heerlijk aan voor een lekker drie-gangen diner, zodat je er morgen weer tegenaan kunt.

Klik hier om de routes in het veld hieronder te laden

 • 63 km
Totale afstand: 62372 m

2

Dag 2


Na een heerlijk ontbijt ben je weer fris voor de start van een nieuw fietsavontuur. Gedurende de nacht heb je de accu van je fiets natuurlijk weer opgeladen! Er staat wederom een fantastische route van rond de 60 km op het programma. De GPS neemt je vandaag ook mee over de grens naar België. Schitterend! Je zult een gevarieerdheid aan terrein tegenkomen en genieten van dit ongelooflijk mooie landschap met leuke dorpjes en schitterende vergezichten. Vandaag zul je wederom wat hoogtemeters maken, maar dat is met een E-bike natuurlijk alleen maar leuk. 🙂 Je komt weer terug in het hotel van de eerste nacht en je kruipt na een lekker diner en een glaasje wijn onder de wol.

 • 58 km
Totale afstand: 56659 m

3

Dag 3


De finale dag is aangebroken. Vandaag fiets je terug naar de startlocatie. Je bagage wordt voor je opgehaald en staat op je te wachten in de AGRXP. Mocht je inmiddels spierpijn hebben gekregen, de vergezichten en de schitterende natuur laten het je snel vergeten. Ook vandaag moeten er weer zo’n 50 km getrapt worden.

 • 60 km
Totale afstand: 59283 m

4

Finish


Bij aankomst in de Amstel Goldrace Xperience kletsen we nog even na onder het genot van een drankje en ontvang je het Trans Limburg certificaat.

Als startlocatie gebruikt Trans Limburg de Amstel Goldrace Xperience. Dit sportcafe is een ideale uitvalsbasis. Men kan er parkeren, omkleden en douchen en heerlijk eten. Hier verzorgt Trans Limburg de briefing voorafgaande aan de start van jouw avontuur!

e-bike fietsen Limburg
e-bike fietsen Limburg
215,00326,50
Een tour per persoon
Nieuw

Boek deze tour

Vul hieronder het aantal deelnemers in. Minimum twee deelnemers, behalve bij Oostenrijk vanaf één deelnemer.

Doorgaan