Fietsen in Limburg

Wielrennen in Limburg over legendarische beklimmingen, onbekende kuitenbijters, zinderende afdalingen en afgelegen weggetjes, tot ver in België! Je rijdt drie dagen met twee overnachtingen onderweg. Wij regelen alles voor je; de ontvangst en briefing, GPS apparatuur, bagagetransport, de hotels, diners, finishlocatie en natuurlijk het finisher certificaat. Fietsen in Limburg is geweldig!

Race fietsen in Limburg is speciaal

  • Geweldige routes
  • Bagagetransport van start tot finish
  • Twee hotelovernachtingen incl. ontbijt inbegrepen
  • Trans Limburg certificaat

 

Race fietsen in Limburg :

Start/ Finish

15 startdata 2018

Amstel Goldrace Xperience, Valkenburg

15 startdata 2018!
Bekijk startdata

VertrektijdOm 09.30 uur start de briefing voor Mountainbikers en Racefietsers
DuurDrie dagen racefietsen, twee overnachtingen incl. ontbijt
Afstanden350 km en 5200 hm wielrennen. Tevens is er een lightversie van 279 km.
Bekijk de routes
PDFDe routes en paklijst kun je onderaan deze pagina downloaden
Prijs€ 215,= p.p.  inclusief twee overnachtingen met ontbijt. Ontvangst met koffie en vlaai. Uitgebreide briefing, routes (en leen GPS apparatuur) en bagagetransport. Alles geregeld dus!
Optie’s:
Het super drie-gangen keuze diner is een aanrader! Suppl. € 34,50 p.p.p.d
Wil je verkeersstress voorkomen, kom dan een nacht eerder. Suppl. € 42,50 p.p.d!
TipKom de dag van te voren al naar Valkenburg. Dat voorkomt veel stress. Je kunt deze overnachting direct mee reserveren in een super gezellig hotel (Geheimtip!) in het historisch centrum.  Deze extra nacht kost inclusief ontbijt € 42,50 p.p.
Reserveer het drie-gangen keuze diner. Super gezellig en relaxed om zo te kunnen aanschuiven. Wordt door meer dan 90% van de deelnemers geboekt! € 34,50 p.p.p.d
Inclusief
Ontvangst met koffie en vlaaiGPS leenapparatuur met uitleg
Transport van je bagageDrie top! routes
Onvergetelijke ervaringFinisher certificaat 
Exclusief  Toeristenbelasting, te betalen in het hotel.
LeeftijdMinimaal 16 jaar.

Drie dagen achter elkaar rijden vergt toch wel wat,
maar wij maken het makkelijk met onze PDF met alle info.

Download hier alle belangrijke info, inpaklijst, routes en reservemateriaal

 

 

Wielrennen in Limburg

Fietsen in Limburg is bijzonder. De fietsroutes in Limburg leiden je over de pittigste beklimmingen en snelste afdalingen van Nederland. Schrijf je vandaag nog in voor de Trans Limburg. Je zult het zien; deze drie dagen fietsen in Limburg vormen een blijvende herinnering.

Ontvangst

Op de eerste dag meld je je bij de bar van de Amstel Goldrace Xperience in Valkenburg.  Zij verwijzen je door naar de parkeerplaats (te betalen aan de bar) en de kleedlokalen. De AGXP wordt door Trans Limburg gebruikt als uitvalsbasis en finishlocatie van dit heerlijke weekend racefietsen. De racefietstochten staan garant voor een heerlijke drie-daagse vakantie. Om 09.30 uur start de briefing voor Mountainbikers en Racefietsers. Tijdens de briefing wordt de gang van zaken omtrent het racefietsen uitgelegd,  de routes besproken en is er uitleg over de GPS. Na de briefing wordt de bagage verzameld en ga je op pad. Uiteraard word je tijdens de briefing getrakteerd op een heerlijke kop koffie en een stukje Limburgse vlaai. Daarna start je voor een geweldige drie-daags wielrennen.

Hotels

Tijdens de Trans Limburg roadtrip overnacht je twee maal onderweg. Wij boeken de hotels voor je. ***Fletcher in Houthem St. Gerlach en ***Fletcher in Noorbeek. De hotels beschikken over eenvoudige, maar nette kamers met eenpersoons bedden en douche en toilet op de kamer. ’s avonds raden we je aan om gebruik te maken van het drie gangen diner. Er wordt een prima keuzemenu geserveerd voor slechts 34,50 p.p.p.d.  Je hoeft maar aan te schuiven, wat wel zo relaxed is na een dag buffelen!

Finish

Op de derde dag finish je in weer in de AGRXP, waar ook je auto geparkeerd staat. Hier is gelegenheid tot douchen en kun je je fiets afspuiten.

Certificaat

Bij terugkomst ontvangen de finishers allemaal het felbegeerde Trans Limburg certificaat. Een mooie herinnering aan een geweldig weekend fietsen in Limburg. Je zult terugkijken op drie geweldige racefietstochten. Gefeliciteerd!

Ben je toch meer een mountainbiker, kijk dan eens bij mountainbiken in Limburg of  mountainbiken in Oostenrijk. Maar je kunt natuurlijk ook heerlijk komen wandelen in Limburg. Wil je het super relaxed doen, kom dan e-biken in Limburg. Zo relaxed….

Trans_limburg_wielrennen
trans-limburg-wielrennen
Trans_limburg_mountainbiken_briefing
wielrennen-in-limburg-trans-limburg
Translimburg-wielrennen
trans-limburg-wielrenroutes
215,00326,50
Een tour per persoon
Ook light versie

Boek deze tour

Doorgaan