Trans-Limburg racefiets het drie-daagse wieler avontuur

Fietsen in Limburg is twee dagen wielrennen met twee overnachtingen en bagagetransport.

Wij hebben enorm genoten van de fantastische routes en uitstekende organisatie

Fietsen in Limburg over legendarische beklimmingen, onbekende kuitenbijters, zinderende afdalingen en afgelegen weggetjes. Bovendien gaat één dag tot ver in België, met lekker lange beklimmingen.
De routes zijn door locals samengesteld en vormen een een aaneenschakeling van highlights. In drie dagen doe je zo’n 350 km en 5200 hm. ( er is ook een light versie) Zo rijd je in Spa de legendarische Rosier en dichter bij huis de Keutenberg, Cauberg, Eijserboschweg, maar ook onbekende beauties!

Alles geregeld tijdens jouw weekend fietsen in Limburg. Dus kom wielrennen in Limburg en belééf het!

We hebben de routes qua kilometers en inspanning mooi verdeeld. Je rijdt overwegend over verkeersluwe wegen. Fietsen in Limburg is écht genieten. We krijgen niet voor niets jaarlijks terugkerende klanten om te wielrennen in Limburg
Je rijdt drie dagen van hotel naar hotel met twee overnachtingen onderweg; de laatste dag finish je weer in Valkenburg. Jij hoeft uitsluitend te trappen.  Wij regelen immers alles voor je; de ontvangst en briefing, GPS apparatuur, bagagetransport, de hotels, diners, finishlocatie, backup en daarnaast natuurlijk het finisher certificaat. Daarom is Fietsen in Limburg met Trans Limburg zo geweldig! Vind je drie dagen wielrennen in Limburg te lang? Bekijk dan onze Racefiets weekend
Ook voor mountainbikers hebben we een mooi programma aanbod. Bijvoorbeeld de mountainbike klassieker of het mountainbike weekend.

Race fietsen in Limburg :

Start/ Finish

15 startdata 2018

Amstel Goldrace Xperience, Valkenburg

15 startdata 2018!
Bekijk startdata

VertrektijdOm 09.30 uur start de briefing voor Mountainbikers en Racefietsers
DuurDrie dagen racefietsen, twee overnachtingen incl. ontbijt. Liever korter?  Te lang? Bekijk onze 2-daagse
Niveau’s
Je kunt elke dag kiezen welk niveau je wilt rijden.

0 Vrijdag: 75 km met 1150 hm
0 Vrijdag: 95 km met 1500 hm

0 Zaterdag: 124 km met 1750 hm
0 Zaterdag: 150 km met 2300 hm

0 Zondag: 80 km met 1050 hm
0 Zondag: 105 km en 1400 hm

De afstanden van de routes kun je per dag kiezen! Beide versies slapen in dezelfde hotels.

Bekijk de routes

PDFDe routes en paklijst kun je onderaan deze pagina downloaden
Prijs€ 215,= p.p.  voor drie dagen super biken,nclusief twee overnachtingen met ontbijt. Ontvangst met koffie en vlaai. Uitgebreide briefing, met in het bijzonder aandacht voor de routes (met leen GPS apparatuur, of je eigen GPS, natuurlijk) en daarnaast uitleg over het bagagetransport.  Kortom, alles geregeld dus!
Extra optie’s:
Het super drie-gangen keuze diner is een aanrader! Suppl. € 34,50 p.p.p.d
Wil je verkeersstress voorkomen, kom dan een nacht eerder. Suppl. € 47,50 p.p.d

Dus vier mogelijkheden

1)Het basispakket is € 215,=
2)Diner optie: basispakket met dagelijks drie gangen diner € 284,50
3)Nachtje extra optie: basispakket met nacht eerder aankomen € 262,50
4)Volledig pakket optie: basispakket met dagelijkse diners èn nacht eerder aankomen € 331,50

TipKom de dag van te voren al naar Valkenburg, daarmee voorkom je in de eerste plaats veel stress. Bovendien kun je deze overnachting direct mee reserveren in een super gezellig hotel (Geheimtip!) in het historisch centrum. Anders gezegd, je komt dan fris,  fruitig  en fluitend aan de start. Deze extra nacht kost inclusief ontbijt € 47,50 p.p.
Reserveer het drie-gangen keuze diner. Super gezellig en daarnaast relaxed om zo te kunnen aanschuiven. Wordt daarom door meer dan 90% van de deelnemers geboekt! € 34,50 p.p.p.d
Inclusief
Ontvangst met koffie en vlaaiGPS leenapparatuur met uitleg
Transport van je bagageDrie top! routes
Onvergetelijke ervaringFinisher certificaat 
Exclusief  Toeristenbelasting, te betalen in het hotel.
Parkeerkosten, te betalen bij de Amstel Goldrace Xperience
VoorwaardenBekijk de Algemene voorwaarden en onze annuleringsvoorwaarden
LeeftijdMinimaal 16 jaar.

Download hier alle belangrijke info, inpaklijst, routes en reservemateriaal

 

Het Trans Limburg drie daagse programma voor wielrenners

Fietsen in Limburg is bijzonder. De fietsroutes in Limburg leiden je in de eerste plaats over de pittigste beklimmingen en snelste afdalingen van Nederland. Bovendien zijn de routes hoofdzakelijk verkeersluw. Daarnaast is het landschap schitterend. Schrijf je vandaag nog in voor de Trans Limburg. Immers, deze drie dagen fietsen in Limburg zullen een blijvende herinnering vormen.

fietsen in Limburg, wielrennen in Limburg, trans-limburg-racefiets-route

Ontvangst

Op de eerste dag meld je je bij de bar van de Amstel Goldrace Xperience in Valkenburg.  Zij verwijzen je door naar de parkeerplaats (te betalen aan de bar) en de kleedlokalen. De AGXP wordt door Trans Limburg gebruikt als uitvalsbasis en is daarnaast de finishlocatie van dit heerlijke weekend racefietsen.

Briefing

De racefietstochten staan ten eerste garant voor een heerlijke drie-daagse vakantie. Ten tweede is het natuurlijk ook weer echte sportieve uitdaging.
Om 09.30 uur start de briefing voor Mountainbikers en Racefietsers. Tijdens de briefing wordt de gang van zaken omtrent het racefietsen uitgelegd. Bovendien worden de routes besproken en is er daarnaast uitleg over de GPS. Na de briefing is wordt de bagage verzameld en ga je op pad. Uiteraard word je tijdens de briefing getrakteerd op een heerlijke kop koffie en een stukje Limburgse vlaai.  Daarna start je voor een geweldige drie-daags wielrennen.Wielrennen in Limburg, fietsen in limburg Trans Limburg wielrennen

Hotels

Tijdens de Trans Limburg roadtrip overnacht je twee maal onderweg. Wij boeken de hotels voor je.  ***Fletcher in Noorbeek  en vervolgens  ***Fletcher in Houthem St. Gerlach. De hotels beschikken over eenvoudige, maar nette kamers met eenpersoons bedden en douche en toilet op de kamer. ’s avonds raden we je aan om gebruik te maken van het drie-gangen diner. Er wordt een prima keuzemenu geserveerd voor maar 34,50 p.p.p.d. 
Je hoeft maar aan te schuiven, dat is namelijk wel zo relaxed, na een dag buffelen!fietsen in Limburg, trans limburg drie daagse wielrennen in LImburg

Finish

Op de derde dag finish je in weer in de AGRXP, waar ook je auto geparkeerd staat. Hier is gelegenheid tot douchen en kun je ten slotte je fiets afspuiten.

Certificaat

Bij terugkomst ontvangen de finishers allemaal het felbegeerde Trans Limburg certificaat. Een mooie herinnering aan een geweldig weekend fietsen in Limburg. Je zult bovendien terugkijken op drie geweldige racefietstochten. Gefeliciteerd!

 

Boek nu en betaal achteraf. Je kunt gratis annuleren

Vul het formulier hieronder volledig in en klik je op de roze knop “boek nu”
Je komt na enkele seconden in de betaalomgeving.
Kies voor achteraf betalen of IDEAL
Je kunt bovendien gratis annuleren tot 10 dagen voor de startdatum, met volledige terugbetaling. Je loopt dus geen enkel risico

 

Prijzen:
Het arrangement kost € 215,- en is naar wens uit te breiden met diners en eventueel een nacht eerder aankomen in Valkenburg
1)Basispakket: volledig arrangement inclusief twee overnachtingen met ontbijt € 215,-
2)Diner optie: basispakket met dagelijks drie gangen diner € 284,50
3)Nachtje extra optie: basispakket met nacht eerder aankomen € 262,50
4)Volledig pakket optie: basispakket met dagelijkse diners èn nacht eerder aankomen € 331,50

 

Trans_limburg_wielrennen
trans-limburg-wielrennen
Trans_limburg_racefiets weekend
fietsroutes limburg, wielrennen-in-limburg-trans-limburg_header
wielertocht limburg, fietsvakantie Limburg, trans Limburg, wielrennen in Limburg
Translimburg-wielrennen
trans-limburg-wielrenroutes
215,00331,50
Een tour per persoon
Drie dagen

Boek deze tour

Doorgaan