Ladies only MTB weekend met gids
startdagen 3 juni en 19 augustus 2022

Mountainbike weekend met twee overnachtingen en twee fantastische mtb tochten met gids.

Ons Ladies only MTB-weekend bestaat uit twee dagen super genieten van het Limburgse heuvellandschap. Je komt aan vrijdag en checkt in bij een sfeervol hotel in het centrum van Valkenburg. Op zaterdag ochtend na het ontbijt komt de gids je ophalen in het hotel. Lekker makkelijk! De gidsen zorgen voor een geweldige route, aangepast aan het niveau van de groep. We houden de groepen klein, zodat er ook aandacht aan techniek gegeven kan worden. De gidsen zorgen ervoor dat het voor elke deelnemer een fantastische beleving wordt. Ladies only, dus geen haantjes gedrag, maar juist de focus op het genieten. Top routes en een goede organisatie. Wij laten je de schitterende omgeving optimaal beleven.

Direct Boeken

Dagindeling We kijken niet naar kilometers of hoogtemeters. We maken er elke dag gewoon een top-dag van! Je gids neemt je mee over
de beste trails, mooiste paadjes. Hij laat je genieten en afzien en zorgt voor  super, super gave dagen. Na het ontbijt ontmoet je de gids.  Er volgt eerst een korte briefing over veiligheid en het plan van de dag. Er wordt zo’n 2 uur gereden, waarna de gids een pauzeplek opzoekt waar gezamenlijk (voor eigen rekening) geluncht kan worden. Na de lunch trakteert de gids je op een mooi vervolg van zo’n twee tot twee en een half uur, terug naar het hotel. De rest van de middag- en avond kan iedereen naar eigen behoefte invullen.
Op dag twee hebben we een gelijksoortig programma, met uiteraard een andere route. De terugkomst in het hotel is rond 16:00 uur gepland en neem je afscheid van de gids.
Je kunt dan nog douchen in het het hotel, waarna je een ervaring rijker huiswaarts keert.
Start / Finish
De start-en finishlocatie is dagelijks bij het hotel
Hotel
In het hotel kun je je fiets veilig stallen. Het hotel beschikt over twee- en driepersoons kamers met eenpersoons bedden. Het ontbijt is uiteraard inbegrepen. Het hotel ligt direct in het centrum van het gezellige Valkenburg. In de avonden loop je makkelijk het dorp in voor een terrasje of restaurantbezoek. Eventueel kun je op zaterdagavond lekker relaxen in Thermae 2000
Parkeren
Bij het hotel kun parkeren middels een parkeervergunning. Dit is tegen betaling direct te regelen bij het hotel.
Gids
De gids is een lokale mountainbiker, gelieerd aan Trans-Limburg. Hij ( ja, het is een man….) weet de beste routes te vinden die naadloos aansluiten bij de groep. In het geval van pech, verleent hij ondersteuning. De gids zorgt ervoor dat iedere deelnemer optimaal kan genieten.
Niveau Uiteraard heeft niet iedere deelnemer hetzelfde niveau. Onze ervaring heeft echter geleerd dat de gidsen hier voldoende sturing aan kunnen geven om toch iedereen optimaal te laten genieten. Niemand zal zich vervelen en niemand zal boven haar kunnen hoeven te presteren. Bij groter groepen rijden we met meerdere gidsen, zodat de groepen klein blijven en er eventueel in verschillende tempo groepen gereden kan worden.
Eisen
Van alle deelnemers verwachten we dat ze een eigen MTB meebrengen die in uitstekende staat verkeert. Een helm is verplicht. Je hebt een goede basisconditie om het programma te kunnen volgen. Je mountainbiked regelmatig (gemiddeld twee keer per week) en je vindt het niet erg om af een toe eens door te moeten bijten. Dagelijks fiets je ongeveer twee keer twee uur, onderbroken door een pauze. Afhankelijk van de route en naar schatting, leg je tussen de 700 en 12oo hoogtemeters af en ongeveer 50 km.
Praktisch Inchecken op vrijdag, check-out op. Op zondag is er uiteraard nog een mooie fietstocht. Douchen kan na afloop nog bij het hotel.
Back-up
De organisatie verleent assistentie bij ongeval en onherstelbare materiaalpech. Lekke banden en kettingbreuk e.d. repareer je zelf met hulp van de gids.
Diner Op zaterdag avond is een drie-gangen diner inbegrepen
Leeftijd
Minimaal 16 jaar
Prijs
€ 295,-  incl. twee overnachtingen met ontbijt, 1 avond diner, dagelijks gidsbegeleiding en back-up.
Datum
3 – 5 juni en 19 – 21 augustus  Aantal deelnemers is beperkt. Vol=Vol
Inschrijving
Via onderstaand formulier.
Inclusief
Briefing met koffie en vlaai Twee overnachtingen onderweg
Ontbijt Twee top! routes
Gids begeleiding Back-up
Onvergetelijke ervaring Diner op zaterdag avond
Back-up
Exclusief Toeristenbelasting, te betalen in het hotel.
Parkeerkosten, te betalen bij het hotel
Voorwaarden Bekijk de Algemene voorwaarden en onze annuleringsvoorwaarden

 boeken

ladies mtb only weekend Trans-Limburg
mountainbike-en-racefiets-vakantie-in-limburg-2
Moutainbike_trans_limburg_routes
Mtb route Valkenburg Trans Limburg mtb routes mtb vakantie
mountainbike-en-racefiets-vakantie-in-limburg-mtb limburg
Trans_limburg_mtb_drie_daagse
Mountainbiken_trans-Limburg
Trans-Limburg, mtb routes limburg, mountainbike weekend vakantie limburg valkenburg, Mountainbike routes limburg
mountainbike-en-racefiets-vakantie-in-limburg-6-1024x768-2
mountainbike-en-racefiets-vakantie-in-limburg-3
Trans_limburg_mtb_routes
mtb weekend limburg, mtb weekend valkenburgmountainbike-en-racefiets-vakantie-in-limburg
mountainbiken_limburg-e1514130557199
Trans-limburg-mtb-gps
295,00
Een tour per persoon
Drie dagen