Ladies only racefiets weekend met gids
Startdagen 12 mei en 18 augustus 2023

Racefiets weekend met twee overnachtingen en twee fantastische racefietstochten met gids.

Ons Ladies only racefiets weekend bestaat uit twee dagen super genieten van het Limburgse heuvellandschap. Je komt aan vrijdag en checkt in bij een sfeervol hotel in het centrum van Valkenburg.  Op zaterdag ochtend na het ontbijt komt de gids je ophalen in het hotel. Lekker makkelijk! De gidsen zorgen voor een geweldige route, aangepast aan het niveau van de groep. We houden de groepen klein, zodat er ook aandacht aan techniek gegeven kan worden. De gidsen zorgen ervoor dat het voor elke deelnemer een fantastische beleving wordt. Ladies only, dus geen haantjes gedrag, maar juist de focus op het genieten. Top routes en een goede organisatie. Wij laten je de schitterende omgeving optimaal beleven.

Direct Boeken

Dagindeling We kijken niet naar kilometers of hoogtemeters. We maken er elke dag gewoon een top-dag van! Je gids neemt je mee over de Limburgse heuvels en stippelt een route over verkeersluwe wegen met mooie vergezichten uit. Hij ( ja, het is een man….) laat je genieten en afzien en zorgt voor  super, super gave dagen. In het hotel volgt eerst een korte briefing over veiligheid en het plan van de dag. Vervolgens ga je op pad. Er wordt zo’n 2 uur gereden, waarna de gids een pauzeplek opzoekt waar gezamenlijk (voor eigen rekening) geluncht kan worden. Na de lunch trakteert de gids je op een mooi vervolg van zo’n twee tot twee en een half uur, terug naar het hotel. De rest van de middag- en avond kan iedereen naar eigen behoefte invullen.
Op dag twee hebben we een gelijksoortig programma, met uiteraard een andere route. De terugkomst bij het hotel is op zondag rond 16:00 uur gepland en dan neem je afscheid van de gids.
Je kunt dan nog douchen in het het hotel, waarna je een ervaring rijker huiswaarts keert.
Start / Finish
De start- en finishlocatie is dagelijks bij het hotel
Hotel
In het hotel word je ontvangen en kun je je fiets veilig stallen. Het hotel beschikt over twee- en driepersoons kamers met eenpersoons bedden. Het ontbijt is uiteraard inbegrepen. Het hotel ligt vlak bij het gezellige centrum van Valkenburg. In de avonden bezoek je het dorp in voor een terrasje, kroegje of restaurantbezoek. Eventueel kun je op zaterdagavond lekker relaxen in Thermae 2000
Parkeren
Bij het hotel kan geparkeerd worden tegen betaling. Te regelen bij het inchecken
Gids
De gids is een lokale wielrenner, van Trans-Limburg. Hij weet de beste routes te vinden die naadloos aansluiten bij de groep. In het geval van pech, verleent hij ondersteuning. De gids zorgt ervoor dat iedere deelnemer optimaal kan genieten.
Niveau Uiteraard heeft niet iedere deelnemer hetzelfde niveau. Onze ervaring heeft echter geleerd dat de gidsen hier voldoende sturing aan kunnen geven om toch iedereen optimaal te laten genieten. Niemand zal zich vervelen en niemand zal boven haar kunnen hoeven te presteren. Bij groter groepen rijden we met meerdere gidsen, zodat de groepen klein blijven en er eventueel in verschillende tempogroepen gereden kan worden.
Eisen
Van alle deelnemers verwachten we dat ze een eigen racefiets meebrengen die in uitstekende staat verkeert. Een helm is verplicht. Je hebt een goede basisconditie om het programma te kunnen volgen. Je fietst regelmatig ( gemiddeld twee keer per week) en je vindt het niet erg om af een toe eens door te moeten bijten. Dagelijks fiets je ongeveer twee keer twee uur, onderbroken door een pauze. Afhankelijk van de route en naar schatting, leg je tussen de 900 en 1400 hoogtemeters af en ongeveer 80 / 90 km.
Praktisch
Inchecken op vrijdag, check-out op. Op zondag is er uiteraard nog een mooie fietstocht. Douchen kan na afloop nog bij het hotel.
Back-up
De organisatie verleent assistentie bij ongeval en onherstelbare materiaalpech. Lekke banden en kettingbreuk e.d. repareer je zelf met hulp van de gids.
Leeftijd
Minimaal 16 jaar
Prijs
€ 295,-  incl. twee overnachtingen met ontbijt,  diner op zaterdag avond en dagelijks gidsbegeleiding en back-up.
Datum
12 – 14 mei en 18 – 20 augustus  Aantal deelnemers is beperkt. Vol=Vol
Inschrijving
Via onderstaand formulier.
Inclusief
Briefing met koffie en vlaai Twee overnachtingen
Ontbijt Twee top! routes
Gids begeleiding Back-up
Onvergetelijke ervaring Diner op zaterdag avond
Exclusief Toeristenbelasting, te betalen in het hotel.
Parkeerkosten, te betalen bij het hotel
Voorwaarden Bekijk de Algemene voorwaarden en onze annuleringsvoorwaarden

 boeken

ladies only fietsweekend limburg
racefiets vakantie Zuid Limburg
fietsweekend wielrennen in Limburg
295,00
Een tour per persoon
Drie dagen

Boek deze tour

Doorgaan