Zin in iets heel speciaals….?
Limburg loves you gidsweekend!

Een schitterende exclusieve locatie, louter voor Trans-Limburg klanten. Twee nachten, twee top dagen fietsen met gidsen. Race of MTB ( kijk bij de data!)
Boekbaar voor individuele deelnemers op een aantal vaste data. Voor groepen vanaf 20 personen ook boekbaar op een voorkeursdatum

Programma-overzicht:

Trans-Limburg huurt een schitterende accommodatie af in Zuid-Limburg. De exacte locatie hangt af van het aantal deelnemers en houden we dus nog even geheim. De locatie beschikt over een mooi buiten, een landelijke ligging en is uitgerust met voldoende slaapkamers en badkamers.

Aankomst vrijdag vanaf 12:00 uur.
We ontvangen je hartelijk met een lichte lunch en / of wat lekkere bites. Na het inchecken en het arrangeren van je spulletjes is er gelegenheid om de directe omgeving op eigen gelegenheid te verkennen. Een lekker fietstochtje of een wandeling;  we geven je uiteraard wat leuke tips.
In de avonduren word je culinair verwend door ons team. We laten een lekkere BBQ cateren, een buffetje of een uitgeserveerd diner. Laat je verrassen. Het wordt in elk geval heerlijk en gezellig.
Er zijn sapjes, frisdranken, waters, speciaalbiertjes en heerlijke wijnen beschikbaar*
Op zaterdagochtend serveren we een heerlijk vers en voedzaam ontbijt. Je hoeft maar aan te schuiven.
We zorgen ook voor reepjes, sportdrank en een snack voor tijdens je fietsdag.
De gidsen zijn om 10:00 uur paraat en nemen je mee voor een schitterende dagtocht  van zo’n 4 – 5 uurtjes met tussendoor een lunch van ongeveer 1 uurtje. ( 2 – 2,5 uur fietsen, 1 uur lunch, 2 – 2,5 uur fietsen).
De lunch is inbegrepen in de prijs. De drankjes tijdens de lunch reken je zelf af.

Bij terugkomst op je mooie buitenverblijf staan lekkere snacks en / of bites met eventueel ook een soepje voor je klaar.
Aansluitend is er tijd en ruimte om te relaxen.
In de avonduren verzorgen we je wederom met een heerlijk diner en maak je er een mooie avond van. Wil je nog even op stap gaan, kan dat natuurlijk ook. Maar pas op, om 10:00 uur zijn de gidsen er weer…..

Op zondagochtend na het ontbijt zijn de gidsen er weer voor “another great day in cyling heaven”. Een gelijksoortig programma, als op zaterdag, maar dan met misschien wel een nóg mooiere route.

Bij terugkomst is er gelegenheid tot omkleden en douchen. We laten je natuurlijk niet met een lege maag vertrekken. Daarom serveren we nog een late lunch in de vorm van een smakelijk hoofdgerecht.
We zwaaien jullie uit en weten zeker dat jullie een top fietsweekend hebben beleefd!

PS voor liefhebbers is er een mogelijkheid om voor slechts € 25,- pas op maandag uit te checken.

*De drankjes noteer je zelf en worden naderhand afgerekend.

-high end beleving
-unieke locatie
-besloten club met louter klanten van Trans-Limburg
-schitterend fietsprogramma

 

Direct Boeken

 

Dagindeling We kijken niet naar kilometers of hoogtemeters. We maken er elke dag gewoon een top-dag van! Je mountainbike of racefiets gids neemt je mee over
de beste trails, mooiste paadjes verkeersluwe wegen, pittige beklimmingen en fantastische afdalingen met mooie vergezichten. Hij laat je genieten en afzien en zorgt voor  super, super gave dagen. Na het ontbijt ontmoet je de gids.  Er volgt eerst een korte briefing over veiligheid en het plan van de dag. Er wordt zo’n 2 uur gereden, waarna de gids een pauzeplek opzoekt waar gezamenlijk (inbegrepen in de prijs (excl. consumpties)) geluncht kan worden. Na de lunch trakteert de gids je op een mooi vervolg van zo’n twee tot twee en een half uur, terug naar het buitenverblijf. In de avonuren is er een culinaire invulling.
Op dag twee hebben we een gelijksoortig programma, met uiteraard een andere route. De terugkomst in het hotel is rond 16:00 uur gepland en neem je afscheid van de gids.
Voor mountainbikers en racefietsers hebben we maatwerk routes. Laat dat maar aan onze gidsen over!
Start / Finish
De start-en finishlocatie is dagelijks vanaf de overnachtingslocatie
Locatie
In de locatie kun je je fiets veilig stallen. Er zijn twee, drie en sommige locatie met ook vierpersoons kamers. De kamers zijn ruim, en de indeling wordt altijd gemaakt met oog voor veel privacy.
Bij  exclusief groepsweekenden maak je de indeling zelf. Bij weekenden waar individueel (minimaal twee personen) geboekt kan worden, zorgen wij dat je niet ingedeeld wordt met vreemden op je kamer.
Parkeren
Bij de accommodatie kan doorgaans gratis geparkeerd worden
Gids
De gids is een lokale mountainbiker, of racefietser, gelieerd aan Trans-Limburg. Hij (of zij) weet de beste routes te vinden die naadloos aansluiten bij de groep. In het geval van pech, verleent hij ondersteuning. De gids zorgt ervoor dat iedere deelnemer optimaal kan genieten.
Niveau Uiteraard heeft niet iedere deelnemer hetzelfde niveau. Onze ervaring heeft echter geleerd dat de gidsen hier voldoende sturing aan kunnen geven om toch iedereen optimaal te laten genieten. Niemand zal zich vervelen en niemand zal boven haar kunnen hoeven te presteren. Bij groter groepen rijden we met meerdere gidsen, zodat de groepen klein blijven en er eventueel in verschillende tempogroepen gereden kan worden.
Eisen
Van alle deelnemers verwachten we dat ze een eigen MTB of racefiets meebrengen die in uitstekende staat verkeert. Een helm is verplicht. Je hebt een goede basisconditie om het programma te kunnen volgen. Je mountainbiked of racefietst regelmatig (gemiddeld twee keer per week) en je vindt het niet erg om af een toe eens door te moeten bijten. Dagelijks fiets je ongeveer twee keer twee uur, onderbroken door een pauze. Afhankelijk van de route en naar schatting, leg je tussen de 700 en 12oo hoogtemeters af en ongeveer 50 km.
Wanneer
We hebben een aantal data waarop je “los”  kunt inschrijven met minimaal twee personen. Deze data vind je hier.  Voor groepen vanaf 15 personen is het mogelijk om in overleg een eigen datum te kiezen voor een exclusief weekend.
Back-up
De organisatie verleent assistentie bij ongeval en onherstelbare materiaalpech. Lekke banden en kettingbreuk e.d. repareer je zelf met hulp van de gids.
Diner Op vrijdag en zaterdag is het diner inbegrepen. Een inhouse catering, een BBQ of een uitgeserveerd diner. Laat je verrassen. Op zondag, vóór vertrek huiswaarts serveren we nog een late lunch.
Leeftijd
Minimaal 16 jaar
Prijs
€ 399,50
Datum
9 t/m 11 april 2021 MTB only
4 t/m 6 juni 2021 Racefiets only
3 t/m 5 september 2021 MTB only
Inschrijving
Via onderstaand formulier.
Inclusief
Ontvangst met snacks en bites Twee top diner avonden
Dagelijks heerlijk Ontbijt Twee schitterende routes
Gids begeleiding Twee keer lunch onderweg
Onvergetelijke ervaring Gratis snacks en borrelgarnituren in de accommodatie
Back-up
Exclusief Toeristenbelasting, te betalen bij vertrek
Voorwaarden Bekijk de Algemene voorwaarden en onze annuleringsvoorwaarden

9 t/m 11 april 2021 MTB only | 4 t/m 6 juni 2021 Racefiets only | 3 t/m 5 september 2021 MTB only

fietsen met gids
mountainbike-en-racefiets-vakantie-in-limburg-2
Moutainbike_trans_limburg_routes
Mtb route Valkenburg Trans Limburg mtb routes mtb vakantie
mountainbike-en-racefiets-vakantie-in-limburg-mtb limburg
Trans_limburg_mtb_drie_daagse
Mountainbiken_trans-Limburg
Trans-Limburg, mtb routes limburg, mountainbike weekend vakantie limburg valkenburg, Mountainbike routes limburg
mountainbike-en-racefiets-vakantie-in-limburg-6-1024x768-2
mountainbike-en-racefiets-vakantie-in-limburg-3
Trans_limburg_mtb_routes
mtb weekend limburg, mtb weekend valkenburgmountainbike-en-racefiets-vakantie-in-limburg
mountainbiken_limburg-e1514130557199
Trans-limburg-mtb-gps
fietsen met gids
racefiets weekend ladies only Trans Limburg
Trans Limburg weekend racefietsen wielrennen weekend
399,50
Een tour per persoon
Twee dagen