Mountainbiken in Limburg.

Drie-daags mtb avontuur, van hotel naar hotel met bagagetransport

Drie dagen mountainbiken in Limburg over de beste trails.  Je overnacht twee maal onderweg en wij regelen alles voor je. Ontvangst en briefing, bagagetransport, GPS apparatuur, hotelovernachtingen, diners en finisher certificaat.

 

  • De beste routes van Limburg
  • Bagagetransport
  • Gratis GPS uitleen en instructies
  • Twee hotelovernachtingen
  • Trans Limburg certificaat

 

 Mountainbiken in Limburg :

Start / Finish
15 startdata
Amstel Goldrace Xperience, Valkenburg
Hier word je ontvangen met koffie en vlaai en kan je je auto parkeren.
15 startdata in 2018!
Bekijk de startdata
BriefingOm 09.30 uur start de briefing voor Mountainbikers en Racefietsers. Aansluitend ga je van start voor jouw Trans Limburg avontuur. Wij zorgen voor je bagage.
Duur Drie dagen mountainbiken, twee overnachtingen incl. ontbijt
Afstanden214 km en 4300 hm mountainbiken, verdeeld over drie waanzinnige dagen.
Bekijk de routes
PDFDe routes en paklijst kun je onderaan deze pagina downloaden
Prijs
 € 215,= p.p.  inclusief twee overnachtingen met ontbijt. Ontvangst met koffie en vlaai. Uitgebreide briefing, routes (met leen GPS apparatuur) en bagagetransport. Alles geregeld dus!
Optie’s:
Het super drie-gangen keuze diner is een aanrader! Suppl. € 34,50 p.p.p.d
Wil je verkeersstress voorkomen, kom dan een nacht eerder. Suppl. € 42,50 p.p.d
Tip

 

Kom de dag van te voren al naar Valkenburg. Dat voorkomt veel stress. Je kunt deze overnachting direct mee reserveren in een super gezellig hotel (Geheimtip!) in het historisch centrum. Deze extra nacht kost inclusief ontbijt € 42,50 p.p.
De diners in de hotels zijn een echte aanrader. Dagelijks een drie-gangen keuze diner. Super gezellig en relaxed om zo te kunnen aanschuiven. Wordt door meer dan 90% van de deelnemers geboekt! € 34,50 p.p.p.d
Inclusief
Ontvangst met koffie en vlaaiTwee overnachtingen onderweg
GPS leenapparatuur met uitlegTransport van alle bagage
Drie top! routesOnvergetelijke ervaring
Finisher certificaat
Exclusief  Toeristenbelasting, te betalen in het hotel.
Leeftijd Minimaal 16 jaar

Download hier de paklijst, routes en tips & tricks

Ontvangst

Op de eerste dag meld je je bij de bar van de Amstel Gold Race Xperience in Valkenburg. De AGXP wordt door Trans Limburg gebruikt als uitvalsbasis en finishlocatie van dit heerlijke weekend mountainbiken in Limburg. De auto kan hier geparkeerd worden. De mountainbiketochten staan garant voor een heerlijke MTB vakantie. Om 09.30 uur start de briefing voor Mountainbikers en Racefietsers. Tijdens de briefing wordt de gang van zaken omtrent het mountainbiken uitgelegd, de routes besproken en is er uitleg over de GPS. Na de briefing wordt de bagage verzameld en ga je op pad. Ieder groepje rijdt individueel. Je wordt dus niet gemixt met andere deelnemende groepen. Uiteraard word je tijdens de briefing getrakteerd op een heerlijke kop koffie en een stukje Limburgse vlaai. Aansluitend ga je drie dagen mountainbiken over de mooiste MTB routes van Zuid Limburg.
Hotels

Tijdens de Trans Limburg roadtrip overnacht je twee maal onderweg. Wij boeken de hotels voor je. Fletcher in Houthem St. Gerlach en Fletcher in Noorbeek. De kamers zijn eenvoudig maar comfortabel en beschikken allen over éénpersoons bedden en douche en toilet. ’s avonds raden we je aan om gebruik te maken van het drie gangen diner. Er wordt een prima keuzemenu geserveerd voor slechts € 34,50 p.p.p.d. Je hoeft maar aan te schuiven, wat wel zo relaxed is na een dag buffelen… En de porties zijn ruim voldoende 🙂
Finish

Op de derde dag finish je in weer in de AGRXP, waar ook je auto geparkeerd staat. Hier is gelegenheid tot douchen en kun je je fiets afspuiten.
Certificaat

Alle finishers ontvangen op de laatste dag het felbegeerde Trans Limburg certificaat. Een mooie herinnering aan een geweldig weekend mountainbiken in Limburg. Je zult terugkijken op drie fantastische MTB tochten. Gefeliciteerd!

Ben je ook de trotse bezitter van een racefiets, kom dan ook eens wielrennen in Limburg. Dat is ook super gaaf! Of zoek je het letterlijk en figuurlijk wat hogerop, dan is mountainbiken in Oostenrijk ook een mogelijkheid. Of heb je niet zoveel zin om je in te spannen, kom dan super relaxed e-biken in Limburg. Maar misschien wil je je wandelschoenen eens uittesten. Dan kom je natuurlijk wandelen in Limburg. Allemaal heerlijke buitenlucht avonturen!

mountainbike-en-racefiets-vakantie-in-limburg-6-1024x768-2
mountainbike-en-racefiets-vakantie-in-limburg-2
Moutainbike_trans_limburg_routes
Trans-Limburg-mtbroutes
mountainbike-en-racefiets-vakantie-in-limburg-5
Trans_limburg_mtb_drie_daagse
Mountainbiken_trans-Limburg
Trans-limburg-mtb-gpx
mountainbike-en-racefiets-vakantie-in-limburg-6-1024x768-2
mountainbike-en-racefiets-vakantie-in-limburg-3
Trans_limburg_mtb_routes
mountainbike-en-racefiets-vakantie-in-limburg
mountainbiken_limburg-e1514130557199
Trans-limburg-mtb-gps
215,00326,50
Een tour per persoon
Fantastisch

Boek deze tour

Doorgaan