Racefiets weekend met gids

Racefiets weekend met twee overnachtingen en twee fantastische racefietstochten met gids.

Ons Racefiets weekend met gids bestaat uit twee dagen super genieten van het Limburgse heuvellandschap. Je komt aan vrijdag en checkt in bij het Black Label Valkenburg hotel. Een fantastisch hotel dat maart 2019 haar deuren opent. Hier voelen fietsers zich helemaal thuis. Alle faciliteiten zijn aanwezig in dit hip-&trendy hotel. Op zaterdagochtend na het ontbijt komt de gids je ophalen in het hotel. Lekker makkelijk! De gidsen zorgen voor een geweldige route, aangepast aan het niveau van de groep. We houden de groepen klein, zodat er ook aandacht aan techniek gegeven kan worden. De gidsen zorgen ervoor dat het voor elke deelnemer een fantastische beleving wordt. De focus ligt op het maken van fantastische tochten, zonder prestatiedrang, maar juist de focus op het genieten. Uiteraard moet je af en toe aan de bak, want Limburg is niet vlak….
Top routes en een goede organisatie. Wij laten je de schitterende omgeving optimaal beleven.

Direct Boeken

     

DagindelingWe kijken niet naar kilometers of hoogtemeters. We maken er elke dag gewoon een top-dag van! Je gids neemt je mee over de Limburgse heuvels en stippelt een route over verkeersluwe wegen met mooie vergezichten uit. Hij laat je genieten en afzien en zorgt voor  super, super gave dagen. In het Black Label Valkenburg hotel volgt eerst een korte briefing over veiligheid en het plan van de dag. Vervolgens ga je op pad. Er wordt zo’n 2 uur gereden, waarna de gids een pauzeplek opzoekt waar gezamenlijk (voor eigen rekening) geluncht kan worden. Na de lunch trakteert de gids je op een mooi vervolg van zo’n twee tot twee en een half uur, terug naar het hotel. De rest van de middag- en avond kan iedereen naar eigen behoefte invullen. 
Op dag twee hebben we een gelijksoortig programma, met uiteraard een andere route. De terugkomst bij het hotel is op zondag rond 16:30 uur gepland en dan neem je afscheid van de gids. 
Je kunt dan nog douchen in het het hotel, waarna je een fantastische ervaring rijker huiswaarts keert.
Start / Finish
De start-en finishlocatie is dagelijks bij het Black Label Valkenburg hotel
Hotel
In het hotel word je ontvangen en kun je je fiets veilig stallen in de bike wellness. Het hotel beschikt over twee- en driepersoons kamers met eenpersoons bedden. Het ontbijt is uiteraard inbegrepen. Het hotel ligt vlak bij  het  het gezellige centrum van Valkenburg. In de avonden bezoek je het dorp in voor een terrasje, kroegje of restaurantbezoek. Eventueel kun je op zaterdagavond lekker relaxen in Thermae 2000
Parkeren
Bij het hotel kan geparkeerd worden
Gids
De gids is een lokale wielrenner, van Trans-Limburg. Hij weet de beste routes te vinden die naadloos aansluiten bij de groep. In het geval van pech, verleent hij ondersteuning. De gids zorgt ervoor dat iedere deelnemer optimaal kan genieten.
NiveauUiteraard heeft niet iedere deelnemer hetzelfde niveau. Onze ervaring heeft echter geleerd dat de gidsen hier voldoende sturing aan kunnen geven om toch iedereen optimaal te laten genieten. Niemand zal zich vervelen en niemand zal boven haar kunnen hoeven te presteren. Bij groter groepen rijden we met meerdere gidsen, zodat de groepen klein blijven en er eventueel in verschillende tempo groepen gereden kan worden.
Eisen
Van alle deelnemers verwachten we dat ze een eigen racefiets meebrengen die in uitstekende staat verkeert. Een helm is verplicht. Je hebt een goede basisconditie om het programma te kunnen volgen. Je fietst regelmatig ( Minimaal één keer per week) en je vindt het niet erg om af een toe eens door te moeten bijten. Dagelijks fiets je ongeveer twee keer twee uur, onderbroken door een pauze. Afhankelijk van de route en naar schatting, leg je tussen de 900 en 1400 hoogtemeters af en ongeveer 80 / 90 km.
Wanneer
Inchecken op 16 augustus 2019 in het hotel. Vertrek op 18 augustus na de wielertocht
Back-up
De organisatie verleent assistentie bij ongeval en onherstelbare materiaalpech. Lekke banden en kettingbreuk e.d. repareer je zelf met hulp van de gids.
Leeftijd
Minimaal 16 jaar
Prijs
€ 249,50 incl. twee overnachtingen met onbijt, dagelijks gidsbegeleiding en back-up. T/m 31 maart vroegboekkorting! € 15,- korting p.p!
Datum
16 t/m 18 augustus 2019. Aantal deelnemers beperkt. Vol=vol!
Annuleren
Je kunt gratis annuleren tot 15 dagen voor de startdatum, met volledige terugbetaling. Je loopt dus geen enkel risico
Inschrijving
Je dient met minimaal twee personen in te schrijven
Inclusief
Ontvangst met koffie en vlaaiTwee overnachtingen
Ontbijt en dinerTwee top! routes
Gids begeleidingBack-up
Onvergetelijke ervaring 
  
Exclusief Toeristenbelasting, te betalen in het hotel.
Parkeerkosten, te betalen bij het hotel
VoorwaardenBekijk de Algemene voorwaarden en onze annuleringsvoorwaarden
  

 boeken

Trans_limburg_wielrennen
racefiets vakantie Zuid Limburg
fietsweekend wielrennen in Limburg
249,50
Een tour per persoon
Twee dagen