Wandelen in Limburg.

Drie-daagse wandeltocht door Zuid-Limburg, incl. overnachtingen en bagagetransport

Wandelen in Limburg over schitterende routes met twee hotelovernachtingen onderweg. Wij regelen alles voor je: Ontvangst en briefing, geprinte routes of routes op GPS,  hotel, heerlijke diners, bagagetransport en finishercertificaat. Wandelen in Limburg is puur genieten!
Bekijk hier het volledige programma

Wandelen in Limburg laat je hart sneller kloppen

 

  • Je hond mag gewoon mee!
  • Geweldige routes
  • Bagagetransport
  • Trans Limburg certificaat

Zo ziet het Trans Limburg wandelprogramma uit:

Vertrek / Aankomst Amstel Goldrace Xperience, Valkenburg
Bekijk de startdata
Vertrektijd Om 09.30 uur start de briefing voor wandelaars
Afstanden Ongeveer 20 km wandelen per dag
Bekijk de routes
Duur Drie dagen wandelen, twee overnachtingen incl. ontbijt en diner
PDF De routes en paklijst kun je onderaan deze pagina downloaden
Prijs € 279,- p.p. inclusief twee overnachtingen met ontbijt en dagelijks uitstekend! drie-gangen keuze diner
Tip De meeste deelnemers komen de dag van te voren al naar Valkenburg. Dat voorkomt veel stress. Je kunt deze overnachting direct mee reserveren in een super gezellig hotel (Geheimtip!) in het historisch centrum.  Deze extra nacht kost inclusief ontbijt € 42,50 p.p.
Inclusief
Twee hotelovernachtingen incl. ontbijt Bagage-transport
Gratis GPS uitleen en instructies. Tevens routes in papieren uitvoering
Geweldig mooie routes Finisher certificaat
   
 Exclusief   Toeristenbelasting, te betalen in het hotel.
Overnachtingskosten hond € 15,- p.d. te betalen in het hotel.

 

Ontvangst

Op de eerste dag meld je je bij de bar van de Amstel Gold Race Xperience in Valkenburg. De AGXP wordt door Trans Limburg gebruikt als uitvalsbasis en finishlocatie van deze heerlijke wandel-driedaagse. De auto kan hier geparkeerd worden.
Om 09.30 uur start de briefing. Tijdens de briefing wordt de gang van zaken omtrent het wandelen uitgelegd, de routes besproken en is er uitleg over de GPS. Naast de GPS ontvang je ook het routeboekje met de uitgeschreven routes, mocht je niet op GPS willen lopen. Na de briefing wordt de bagage verzameld en ga je op pad. Uiteraard word je tijdens de briefing getrakteerd op een heerlijke kop koffie en een stukje Limburgse vlaai. Aansluitend ga je drie dagen wandelen door de mooiste stukjes van Limburg! Wij zorgen dat je bagage steeds naar de nieuwe locatie vervoerd wordt.

Hotels

Tijdens de Trans Limburg roadtrip overnacht je twee maal in het Slenaken. De kamers zijn comfortabel en zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Het ontbijt is uiteraard inbegrepen.

Finish

Op de derde dag finish je weer in de AGRXP, waar ook je auto geparkeerd staat. Hier is gelegenheid tot douchen en omkleden.

Certificaat

Bij terugkomst in de AGRXP ontvangen alle finishers het felbegeerde Trans Limburg certificaat. Een mooie herinnering aan een geweldige wandel-driedaagse in Limburg. Gefeliciteerd!

Misschien ben je ook wel een fietsliefhebber? Dan hebben we mooie programma’s, zoals mountainbiken in Limburg, wielrennen in Limburg en e-biken in Limburg, maar ook mountainbiken in Oostenrijk behoort tot de mogelijkheden.

Wandelen in Limburg
Wandelen in Limburg
fietsen in de herfst
279,00321,50
Een tour per persoon
Nieuw

Boek deze tour

Kies het aantal deelnemers. Minimum aantal is: twee; Oostenrijk één, deelnemer.

Doorgaan