3 dagen
Aantal dagen
8 / 10
Belasting
Valkenburg
Locatie
mei – sept
Periode
12 +
Leeftijd

WANDELEN IN LIMBURG. DRIE WAANZINNIG MOOIE WANDELINGEN MET TWEE HOTELOVERNACHTINGEN EN BAGAGETRANSPORT

 • Je beleeft het buitenland dicht bij huis met de wandelroutes van Trans Limburg
 • Meer dan 10 jaar ervaring
 • Je hond mag gewoon mee!
 • Geweldige routes, door lokale wandelgidsen samengesteld
 • Bagagetransport van start tot finish
 • Geen massa! Maximaal zo’n 40 deelnemers en ieder loopt zijn eigen tempo
 • Gratis GPS uitleen en instructies. Tevens routes in papieren uitvoering
 • Twee hotelovernachtingen inclusief ontbijt
 • Trans Limburg certificaat
 • Wandelen pur sang!

WANDELEN IN LIMBURG LAAT JE HART SNELLER KLOPPEN

Wandelen in Limburg

Je hebt dus zin om het drie-daags wandelavontuur in Limburg aan te gaan? Dan heb je de juiste keuze gemaakt. De wandelroutes van Trans Limburg zijn met liefde samengesteld door lokale gidsen en de tochten laten je de mooiste plekjes zien. Wandelen in Limburg is speciaal. De wandelroutes voeren over afgelegen paadjes, door typische holle wegen en staan garant voor fantastische vergezichten.

Vertrek / Aankomst Amstel Goldrace Xperience, Valkenburg
Vertrektijd Om 09.30 uur start de briefing voor wandelaars
Afstanden Ongeveer 20 km wandelen per dag
Kleding Soepele wandelschoenen, liefst waterdicht. Lichte wandel/trackingbroek, ademende fleece
en/of shirt. Jasje tegen de regen en eventueel een regenponcho. Sommige deelnemers lopen graag met stokken, die voor wat extra balans kunnen zorgen. Neem ook zeker een rugkakje mee voor onderweg, met wat regenkleding, wat te eten en te drinken.
Zonnebrandcreme en een hoed of petje zijn natuurlijk ook handig. Via de rechter kolom op deze pagina kun je de PDF downloaden met alle informatie over deze heerlijke reis.
Inclusief
Twee hotelovernachtingen incl. ontbijt Bagage-transport
Gratis GPS uitleen en instructies. Tevens routes in papieren uitvoering
Geweldig mooie routes Finisher certificaat

Ontvangst

Op de eerste dag meld je je bij de bar van de Amstel Gold Race Xperience in Valkenburg. De AGXP wordt door Trans Limburg gebruikt als uitvalsbasis en finishlocatie van deze heerlijke wandel-driedaagse. De auto kan hier geparkeerd worden.
Om 09.30 uur start de briefing. Tijdens de briefing wordt de gang van zaken omtrent het wandelen uitgelegd, de routes besproken en is er uitleg over de GPS. Naast de GPS ontvang je ook het routeboekje met de uitgeschreven routes, mocht je niet op GPS willen lopen. Na de briefing wordt de bagage verzameld en ga je op pad. Uiteraard word je tijdens de briefing getrakteerd op een heerlijke kop koffie en een stukje Limburgse vlaai. Aansluitend ga je drie dagen wandelen door de mooiste stukjes van Limburg! Wij zorgen dat je bagage steeds naar de nieuwe locatie vervoerd wordt.

Hotels

Tijdens de Trans Limburg roadtrip overnacht je twee maal in het Slenaken. De kamers zijn comfortabel en zijn voorzien van een eigen douche en toilet. Het ontbijt is uiteraard inbegrepen.

Finish

Op de derde dag finish je weer in de AGRXP, waar ook je auto geparkeerd staat. Hier is gelegenheid tot douchen en omkleden.

Certificaat

Bij terugkomst in de AGRXP ontvangen alle finishers het felbegeerde Trans Limburg certificaat. Een mooie herinnering aan een geweldige wandel-driedaagse in Limburg. Gefeliciteerd!

Misschien ben je ook wel een fietsliefhebber? Dan hebben we mooie programma’s, zoals mountainbiken in Limburg, wielrennen in Limburg en e-biken in Limburg, maar ook mountainbiken in Oostenrijk behoort tot de mogelijkheden.

1

Dag 1

Vandaag start je na de briefing en uitreiking van GPS en uitgeschreven routes aan de Trans Limburg wandelversie.
Er staat een schitterende wandeling op het programma van zo’n 23 km. Het terrein is glooiend en afwisselend. Je zult genieten van al het moois dat Limburg te bieden heeft. De eerste (en tweede nacht) nacht verblijf je Slenaken (of omgeving). Indien je het diner erbij hebt geboekt, schuif je ’s avonds heerlijk aan voor een lekker drie-gangen diner, zodat je er morgen weer tegenaan kunt.

Klik hier om de routes in het veld hieronder te laden

 • 23 km
Totale afstand: 22596 m

2

Dag 2

Na een heerlijk ontbijt ben je weer fris voor de start van een nieuwe wandeling. Er staat wederom een fantastische route van rond de 18 km op het programma. Vandaag ga je de grens over naar de Belgische Voerstreek. Schitterend! Je zult een gevarieerdheid aan terrein en vegetatie tegenkomen en genieten van dit ongelooflijk mooie landschap. Vandaag zul je wederom wat hoogtemeters maken, maar dat is alleen maar lekker voor de beentjes. Je komt weer terug in het hotel van de eerste nacht en je kruipt na een lekker diner en een glaasje wijn onder de wol.

 • 18 km
Totale afstand: 17883 m

3

Dag 3

De finale dag is aangebroken. Er wacht je nog een geweldig mooie finale wandeling, terug naar Valkenburg. Mocht je inmiddels spierpijn hebben gekregen, de vergezichten en de schitterende natuur laten het je snel vergeten. Ook vandaag moeten er weer zo’n 18 km weggestapt worden, richting de finishlocatie in de Amstel Goldrace Xperience.

 • 18 km
Totale afstand: 18128 m

4

Finish

Bij aankomst in de Amstel Goldrace Xperience kletsen we nog even na onder het genot van een drankje en ontvang je het Trans Limburg certificaat.

Als startlocatie gebruikt Trans Limburg de Amstel Goldrace Xperience. Dit sportcafe is een ideale uitvalsbasis. Men kan er parkeren, omkleden en douchen en heerlijk eten. Hier verzorgt Trans Limburg de briefing voorafgaande aan de start van jouw avontuur!

Wandelen in Limburg
Wandelen in Limburg
215,00326,50
Een tour per persoon
Nieuw

Boek deze tour

Vul hieronder het aantal deelnemers in. Minimum twee deelnemers, behalve bij Oostenrijk vanaf één deelnemer.

Doorgaan