Trans Limburg wandelen in Limburg

Trans-Limburg de wandel klassieker

Dit is puur genieten. Drie schitterende! wandelingen door Zuid-Limburg en een stukje Voerstreek (B). Twee overnachtingen in een uitstekend hotel incl. diner zijn inbegrepen. Prachtige natuur, en schitterende vergezichten. Een aanrader!

Wandel weekend Zuid-Limburg

Twee dagen fantastisch wandelen met één overnachting onderweg. Heerlijk genieten van de Limburgse heuvels. Schitterende vergezichten, leuke dorpjes en natuurlijk een goed hotel. Het diner is inbegrepen.

Wandelprogramma voor partners

Je partner is onderweg op de fiets en jij kunt al wandelend genieten van de heerlijke natuur. 's avonds zijn jullie in hetzelfde hotel. Uitsluitend in combinatie met de Klassieker programma's (RACE en MTB)

Wandelen in Limburg over de mooiste routes

Wandelen over heuvels en door dalen. Limburg is een bijzonder stukje Nederland. Onze wandelroutes laten je ècht genieten van al dit moois.

Wandelroutes in Limburg

Onze wandelroutes zijn samengesteld door onze lokale wandelgoeroe Jo knubben. Hij kent elk paadje in Limburg, weet de mooiste vergezichten te vinden en smelt alles samen tot een fantastische wandeling door Limburg.

Wandelprogramma van Trans-LimburgTrans_limburg_wandelen in Limburg

We hebben diverse programma’s samengesteld, zodat er voor iedereen wat moois te vinden is.  Ze hebben twee dingen gemeen: het gaat altijd op en af over heuvels en door dalen èn ze zijn allemaal schitterend mooi.

Wandelweekend Limburg

Heb je wat minder tijd, of is drie dagen achter elkaar wandelen net wat te veel van het goede? Kies dan voor ons wandelweekend in Limburg. Twee top routes met één overnachting onderweg. Zo hoef je op vrijdag dus geen verlof te nemen en haal je toch het maximale uit het weekend. Één nacht, twee topwandelingen. Optimaal profiteren dus.

Wandelen in Limburg met bagagetransport

We hebben geweldige wandelingen samengesteld, waarbij je onderweg overnacht in een gezellig hotel, incl. diner! Natuurlijk zorgen wij voor de routes, back-up en regelen alles voor je. We vervoeren je bagage  op en neer tussen startlocatie, hotel en weer terug naar de startlocatie. Handig!